- 11 Şubat 2009
- 278
- 25
- 118
- Konu Sahibi moonlight_10
Chicco polly yada kraft dusunuyorum temiz ve fiyati makul olanlar varsa lutfen yazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ilk önceliğim chicco KraftIkeanin var 20 tl ye veriyrum minderide var oda 5 tl
sagol canım ben chicco polly istiyorumbaby max sıfır canım 90 tl veriyorum kargoyuda sirketten indirmli yollycgm dusunursen
chıcco poly var ama İst sadece file srpetı yok 100 tlsagol canım ben chicco polly istiyorum
İl ilçe nerdesin ?Ikeanin var 20 tl ye veriyrum minderide var oda 5 tl
Ist. Sariyerdeyim cnmİl ilçe nerdesin ?
merhaba bende bebek bekliyorum da mama sandalyesi de alacağım ilerde.ama şimdiden bakmaya başlıyorum.Chicco polly yada kraft dusunuyorum temiz ve fiyati makul olanlar varsa lutfen yazsin
merhaba bende bebek bekliyorum da mama sandalyesi de alacağım ilerde.ama şimdiden bakmaya başlıyorum.
marka ve model belirlemede ne gibi kriterlere bakarak karar verdiğinizi benimle paylaşırsanız bana da yol göstermiş olursunuz.teşekkurler[/QUOTE
ben kendim için yorum yapacağım çünkü kişiye ve talebe göre farklı olacaktır eminim.sandalyenin yatması ve inip kalkması artı bir özellik(olmasada olur olsa da fena olmaz) bu biçok lüks mama sandalyesinde var iç kısmının geniş olmasıda önemli çünkü bebek büyüyünce yada toplu olunca sıkışıp kalabilir.ben en çok chicco polly ve Kraft fun modeli beğendim (gördüğüm modeller arasında) görmediğim çok modelde vardı.baby max da güzel bi model ama sanki bana içi biraz küçük geldi.ikeada portatif kullanışlı ama hafif olduğu için bebek düşerse diye korkuyorum ve plastik olduğu için konforlu gelmiyor.
imkanın varsa iyi bişey alabilirsin.ama kısıtlı ise diğerlerindende memnun kalacağına eminim.bide pedinin kalın olmasınadikkat ederseniz bebeğiniz daha rahat eder biraz karışık yazdım sanırım umarım anlamışsınızdır ama 6 aya kadar alın geç başlamayın bence oturmaya başlayınca oturtun yesin kuzularımız rahat rahat
Ewet sizinkide guzel ama benim butcemi asiyorbende var cnm chicco poly 175 tl
Bendede bunlar var dilerseniz fiyatta yardımcı olurum.kızlar hala arıyorum bayrama kadar balıkesirdeyim ama tekirdağda oturuyorum fiyat makul olursa kargoda olabilir
Teşekkür ederim cok aradim ama bulamayınca geçen hafta yeni aldikhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/chicco-polly-mama-sandalyesi-satilik.764412/
Bendede bunlar var dilerseniz fiyatta yardımcı olurum.