- 25 Nisan 2011
- 54
- 0
- Konu Sahibi karacagumus
slm kızlar mama sandalyesi almayı planlıyoruz bir sürü model çeşit marka var almışken kullanışlı olsn istiyoruz, ne önerirsiniz neden öneririsiniz yardımcı olurmusunz bana ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikeadan aldım
çok memnunum tatile falan giderken parçalara ayırıp götürüyosun
az yer kaplıyo
çokta ucuzdu
temizlemesi kolaydı
Ben de cok memnunun İkea Antilop mama sandalyesi ve tepsisi. Çok hafif, portatif,temizliği kolay, terletme derdi yok. 6. aydan beri kullanıyoruz. Hatta anneannesinin evine de bir tane aldık gidip geldiğimizde kullanalım diye. Komple yıkayabilirsiniz. Hatta bir kere evde kimse yoktu da bebegimi mama sandalyesinde yıkamıstım :) Şimdi indirimde üstelik. Sandalye ve tepsisi ayrı satılıyor. Büyüyünce tepsiyi çıkarıp direk masaya yanastırabilirsiniz.
Ben de cok memnunun İkea Antilop mama sandalyesi ve tepsisi. Çok hafif, portatif,temizliği kolay, terletme derdi yok. 6. aydan beri kullanıyoruz. Hatta anneannesinin evine de bir tane aldık gidip geldiğimizde kullanalım diye. Komple yıkayabilirsiniz. Hatta bir kere evde kimse yoktu da bebegimi mama sandalyesinde yıkamıstım :) Şimdi indirimde üstelik. Sandalye ve tepsisi ayrı satılıyor. Büyüyünce tepsiyi çıkarıp direk masaya yanastırabilirsiniz.
mrb kızlar ben de istiyorum ama netten baktım pek güvenli değil gibi.oğlum 6 aylık tavsiye edermisiniz ikeanın ürününü.