Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mama sandalyesi acil!

kesinlikle chicco polly yada magic modelini tafsiye ederim ben chicco polly magic kullanıyorum .bende ankaradayım madem ankaradaymışsın canım o zaman bebeğim maağazasından alabilirsiniz .ben bebeğim mağazasından magic modelini 250 ye almıştım e bebekte jokerde 380 lerde fiyatı bebeğim mağazası bu konuda daha uygfun fiyatları

Bugün Ankamall'a gittik ve incelemelerimiz ve burdaki fikirler sonucu chicco polly almaya karar verdik. Diğer magic'e gerek yok artık 8 aylık olduk sıfır yatmasına gerek yok mama sandalyesinin. Fiyatı 240 civarı. Yarın Acity'e de bakıcaz ve alıcaz artık. Bebeğim mağazası genelde çok uygun değil ama bilmiyorum. Bir kuruş da indirim yapmıyolar. İyice soğudum o mağazadan.

bizde kraft kullanıyoruz tek kelimeyle süper bahsedilen hiç bir sorunu yaşamadık bende chicco ve
kraft arasında kalmıştım kraft aldık gayette memnunuz malzemede çok kaliteli
ve bana kalırsa cihiccodan daha şık duruyo.

chıcco kullandık cok memnun kaldım ama bana sorarsan cok pahalı bısey almaya gerek yok!sonra sandalyede oturcam dıye tuturuyor ve sadece yer kaplamakla kalıyor!

Dün chicco polly mama sandalyesini aldık. Bugün itibariyle de kulllanmaya başladım. Biraz sıkılıyor gibi oluyor ama yerde yatırarak yedirmekten daha iyidir. Mama sandalyesinin kullanımı da sevdim. Hem arkada filesi var, özellikle yandaki tepsiyi. Sadece arka kısmının yatıyor olması da avantajı. Bizimki yatmayı pek sevmedi , çünkü tepsinini eğilerek ısırıyor felan , önündeki oyuncaklarla oynamak istiyor. İnşallah kullanmaya devam ederiz bu şekilde.

Hayırlı olsun sandalyeniz,bebişiniz kaç aylık bende almayı düşünüyorum kızım haftaya 6 aylık olcak artık kullanabilirmiyiz?

8 aylık bizimki. Biz tatilde olduğumuz için yeni aldık ama mama sandalyesi gibi bir sandalye kullanıyorduk bayadır. Oturabiliyorsa artık kullanabilir bence. Ama mama sandalyesinde çok çabuk sıkılıyorlar. Bizimki şimdiden sıkılmaya başladı ama diğer yeme türlerine göre daha rahat bence. İlerleyen zamanlarda nasıl olur bilemiycem.

merhaba canım bende kraftın aldım çok memnun kaldım ama maalesef benim afacanlar oturmadılar bile yepyeni elimde kalakaldı ardiyemde öylece duruyor ama çok kullanışlı renkli oyuncaklıydı benimkisi kendiliğinden iki adet tabağıda var bende onu tavsiye ederim aldınmı peki sen

Aldım ben. Chicco polly modelini aldım. Kullanmaya başladım bile. Ama sıkılıyor biraz.

ikea dan aldım 30 40 tl falan çok ama çoookkk memnunum kızım orda çok rahat yemekte yiyor bizimle masada oturuyor çok portatif hafif basit heryere taşınıyo ve yer kaplamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…