- Konu Sahibi esenruzgar
-
KRAFT marka mama sandalyemiz. yükseklik ayarı bence çok gerekli ve ayrıca tepsisininde çıkarılabilir olması ve sırt dayanağınında yatabilir olması önemli bence. Bu özellikler bizim sandalyede var. Bizim evde küçük. Evet fazla yer kaplıyor ama iyiki almışım dediğim 2. eşyası bebeğimin:)
canım bende chicco polly var ve süper bişey 5. aydan itibaren kullanmaya başladım kızım 15. ayında hala elim ayağım..ve 3*4 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum.
çift kılıf çocuk büyüdkçe işe yarayan bişey.çift tepsi olmazsa o sandalyeyi asla temiz tutamazsın:))asansörlü olmasıda süper. bende kızımı masa hizasına indiriyorum bizimle aynı seviyede bayılıyor. yandaki filesi bile acil herşeyi topluyor:))çok da konforlu
Tepsi keskin mi yani kraftta? Tam demek istediğini anlamadım ama yarın incelerim olmazsa. O özelliğe de dikkat ederim sağolasın.
yok kraft aeskin diyemem. ama dolgu plastik değil o da onun için dedim. stork almıtım onun boştu tepsisinin altı ama sonra krafta baktım o da öyleymiş. valla eller altta çok geziniyo bizimkisininn. avucunun içini kesmişti platik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?