Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mama sandalyesi acil!

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Arkadaşlar yarın mama sandalyesi almaya gideceğiz. Bir ara kraft'ın bir modeline bakmıştık sanki oturma yeri dar gibi geldi almaktan vazgeçtik. Sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bu konuda. Hangi marka veya model iyidir? Asansörlü olan yani inip çıkan var gerekli midir? Mama sandalyeleri de baya bir yer kaplıyor, kibarını mı almak lazım? Mama sandalyesi alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Bana acil yardımcı olursanız sevinirim.

KRAFT marka mama sandalyemiz. yükseklik ayarı bence çok gerekli ve ayrıca tepsisininde çıkarılabilir olması ve sırt dayanağınında yatabilir olması önemli bence. Bu özellikler bizim sandalyede var. Bizim evde küçük. Evet fazla yer kaplıyor ama iyiki almışım dediğim 2. eşyası bebeğimin:)

Hangi modeli canım? Bir modeline bakmıştık, oturma yeri küçüktü epey. Sırtını biraz yatırarak mı yediriyorsun? Bizim oğlana ben hala oturarak yediremiyorum da...

Bizimki KRAFT İDOL
İlk zamanlar eğimli hale getirip yediriyordum. Ama şimdilerde dik konumdada yiyebiliyor. Ayrıca tepsiside tamamen çıkabildiği için koltuk olarakta kullanıyoruz. Oturma yeriylede ilgili bir şikayetimiz olmadı. Oğlum gayet rahat otururken:)

Bizimki o koltuktan uçar şimdi :) (Allah korusun)
Ya oturarak ağzını açıyor ama yerlere bakıyor bizimki kaşığı sokamıyorum. Bazen yukarı doğru dikkatini çeksin diye bişeyler sallıyorum elimde ama öyle de baya bir uzar yemesi.

Evet bu model sanırım bizim baktığımız. Biraz oturma yeri dar geldi ama bilemiyorum tabi...
Bu mama sandalyesi ne zamana kadar kullanılıyor acaba? Belli bir aya kadarsa dar olmasında belki sakınca olmaz.

canım bende chicco polly var ve süper bişey 5. aydan itibaren kullanmaya başladım kızım 15. ayında hala elim ayağım..ve 3*4 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum.

ne kadar fiyet farkı var bilmiyorum ama ben de çok araştırıp alırım herşeyi. marka tutkusu değil ama bu sandalye araştırdıklarımın en iyisiydi ve gerçekten hiç bir kusuru yok diyebilirim. hııı aklıma gelmişken kraftın 4 tekerleğide hareketli chicco nun ön kısım sabit. bu benim için önemli bir fark tı çünkü kızım çok hareketli ve kraftı uçururdu heralde bu sandelyeyi hareket ettiremiyor bırakıp bişeyler yapabiliyorum

Yarı yarıya fark var. Biri 150 diğeri 340 gibi. Kullanırken gerçekten iyi olacaksa fiyatı önemli değil. Zaten kraftın ana kucağını aldık boşuna gitti. Hiç kullanamadık küçük olduğu için. Bu da öyle olmasın da...
Evet o 4 teker dikkatimi çekti. Çocuğu nasıl sabitleyeceğiz ki öyle 4 tekerlekle. Bence iyi bir özellik değilmiş o. İşte kullanmayınca bilinmiyor o yüzden sizlere soruyorum.

arkadaşım 340 falan nerde gördün. çok pahalı demişler.intenetten joker, e bebek veya bebeshopa falan bak. yada başka bebek sitelerine jokerde 199 a kampanya vardı. 150 krafta vereceğine 200 ver derim ben. bu arada tekerlekleri kilitlersin diyorlar ama dediğim gibi beni kız uçururdu:))bu arada 2 türü var biri polly magic 0 aydan itibaren kullanılıyor oyuncaklı falan ama gerek yok bence sadece polly olan 4. aydan itibaren arkası 0 yatmıyor. sıfır yatsa bebek boğulur zaten bizim ülkede çok moda sıfır yatan şeyler zaten ama çok tehlikeli

Hımm tamam ya ben magic olana bakmışım. 249 diyolar ama dediğin gibi 200'e belki alınır. Zaten dediğim gbii daha genişse ve rahatsa arada fark varsa alırım chicco'nun çok önemli değil fiyat farkı. O zaman chicco'nunki daha iyi sanki.
Seninki çift kılıflı mı ? Ek tepsili felan? Onlar önemli fark mı pek i?

çift kılıf çocuk büyüdkçe işe yarayan bişey.çift tepsi olmazsa o sandalyeyi asla temiz tutamazsın:))asansörlü olmasıda süper. bende kızımı masa hizasına indiriyorum bizimle aynı seviyede bayılıyor. yandaki filesi bile acil herşeyi topluyor:))çok da konforlu

arkadaşım bende chicco poly kullanıyorum. bebekela nın saydığı özelliklere ek olarak bende bişey eklemek istiyoum. benim tercih etmemde epey etkiliydi çünkü. önündeki tepsi dolgu pşastik olmalı bence. kraftın kisi boş. ben stork aldım ilk önce onunda boş. altı. kızım elini araya sokup kest. bilemiyorum bu kaç kişinin başına gelebilri ama bizim geldi. e-bebek te v.i.b diye bi marka var o da çok hoşuma gitmişti benim üstelik 120 tl civarı bişeydi. chico ve onu karşılaştır bence. ama kraft mı v.i.b dediğim marka mı dersen kesinlikle v.i.b derim kraft adi duruyo onun yanında bence...

engidi ben buna dikkat etmeden almıştım ama çok süper bir noktaya değinmişsin. chicconun tepsi altındaki engel sayesinde kızım rahat oturuyor ama dediğin gibi altı boş olsaydı eminim benim kız yarardı, kırardı parmakları:))

Kraft idole göre geniş mi acaba oturma yeri. En çok o kısım dikkatimi çekmişti benim. Bazısının dar baya oturulan yeri.
Bir de kılıf silinmiyor mu zaten? Çift kılıf olmasının mantığı nedir? Çift tepside de heralde yedek olması açısından lazım oluyor.
Yandaki fileyi ben resimlerde göremedim ama...

Tepsi keskin mi yani kraftta? Tam demek istediğini anlamadım ama yarın incelerim olmazsa. O özelliğe de dikkat ederim sağolasın.

yok kraft aeskin diyemem. ama dolgu plastik değil o da onun için dedim. stork almıtım onun boştu tepsisinin altı ama sonra krafta baktım o da öyleymiş. valla eller altta çok geziniyo bizimkisininn. avucunun içini kesmişti platik.

Bunu dediğin çok iyi oldu. ona dikkat ederim inşallah. Ben ankaradayım ankamall ve acity'e bakmayı düşünüyoruz. orda inşallah indirim yaparlar.

Kraftla ilgili söylenen hiçbir olumsuzluğu biz yaşamadık. Tekerlekleride sabitleniyor ayrıca. Tercih sizin tabi. 300 tl veripte memnun olmayanda yoktur hani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…