Bebek İkinci El Mama sandalyelerimizi satıyoruz

babycare ve pierre cardin 2 adet mama sandalyemizi satmak istiyoruz.....sıfır ayarında değil 2 yıldır kullanıyoruz ama kırığı döküğü yok... kılıfları ben cıkartarak kullandığım icin kılıfları temiz... 50 şer ytl düşündük..

merhabalar,neredesiniz acaba siz?

Son düzenleme:
çok güzeller.arkadaşımın vardı piere cardin.çok kullanışlı.inşallah satarsınız.bu sene 7. yılı ve 4.bebek kullanıyor:)

güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

kayracım ben minik yavrumun çoğu eşyasını e bebekten almıştım,biraz görmemişin çocuğu olmuş modundaymışım abartmışım bambu beşik yok ana kucağı hele bundan 2.tane almışım biri annemlerde kalır diye yeminle çoğu yeni kalmıştım hepsini e.bebekte ikinci el reyonunda sattım sadece bambu beşiği sahibinden com a koymuştu oğlum o 1.hafta içinde satıldı bilgine oto koltuğunu ve bebek arabasını da bence bir bakıver oralara

Son düzenleme:

sağol canım bilmiyordum teşekkür ederim...bide internetten bilgisayardan anlamıyorum dersin

sağol canım bilmiyordum teşekkür ederim...bide internetten bilgisayardan anlamıyorum dersin

bacım o interletle değil hazırla eşyaları var mı senin orada e bebek ver onlara hem mağazaya gelenler bakabiliyor hemde sitelerine koyuyorlar oradan alabiliyorlar...sahibinden comu oğlum yaptı ilan işini resimlerini çekti sepetin 300.tl ye hemen gitti parayıda kendine aldı uğraştım o kadar dedi başka da birşey demedi

Son düzenleme:

burada e bebek yok.. sahibinden .com a yazabilirim.

ikisini bir mi satmak istiyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı?nerede oturuyorsunuz.

slm e- bebekde evt ikinci el olarak satılıyor ama para vermiyorlarki benim bildiğim hediye çeki veriyorlar oda eğer bişey almıcaksanız e-bebekden pek cazib değil ama alacaksanız güzel olur bilginize olsun diye söylemek istedim sonra bilmeden para gelecek zannederseniz yazık olur

7-8 kilo civarındadır sanırım.... ikisinide alıcıysanız bayramdan sonra bir otobüs şirketiylede gönderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…