Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mama sandalyeleri

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
96
Diğer
Kızlar, ek gıdaya geçtik ve artık mama sandalyesi almayı düşünüyorum. yemekte çok zorlanıyoruz.
Kızlar, hangi marka nasıl bir mama sandalyesi almalıyız? Çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum. Sizce ne almalıyız.

chicco nun polly magic var cnm ondan almayı düşünüorum ben daha doğmadı benim ki de hani ana kucağı gibi de kjullan ılıyormuş evde bak istersen

Bende çok araştırdım mama sandalyesi işini. Annelerle tek tek konuştum. Kesinlikle İkea Antilop mama sandalyesi alın derim. Ucuz, rahat, kullanışlı, az yer kaplıyor, seyahate giderken aracınıza atın gidin...

biz 2 tane adık..1i ananede, 1.chicco,2.e bebekten vib,2.si daha ucuz ve arada fazla kalite farkı yok

BENDE ALMAYI DUSUNUYORUM ANAKUCAGINDA YEDIRMEK COK ZOR OLUYOR ARTIK, SUAN ARASTIRIYORUM MAMA TEPSISI GENIS OLSUN ISTIYORUM VE SAGLAM OLMASINI,YERINDE HIC DURMUYO OGLUM SAGA SOLA ONE ARKAYA DEVAMLI KIPIR KIPIR CUNKU

bende çok araştırdım mama sandalyesi işini. Annelerle tek tek konuştum. Kesinlikle ikea antilop mama sandalyesi alın derim. Ucuz, rahat, kullanışlı, az yer kaplıyor, seyahate giderken aracınıza atın gidin...

ikea katalogunda gormustum fıyatı uygun gercekten ama bana cok sade gelmıstı bırde fazla korunaksız gıbı gordum tekrar ıncelıycem

İkea mama sandayesini çevremde çok kullanan var. Ve hepsi de çok memnunlar. Hatta bir tanesi çok pahalı bir mama sandalyesi almış bebeği hiç rahat etmediğinden o da ikea mama sandalyesi aldı ve çok memnun

bende ,ikea tavsiye ediyorum.çok memnunum.oğlum çok hareketli ve bağlı kalmayı sevmediği iin pahalı bişey almaya cesaret edemedim.ama ikea ucuz olduğu için sevmezsede bi kaybım olmaz dedim.gerçektende sevmedi başlarda.hiç durmadı.iyiki almamışım dedim.şimdi alıştı ama.birde tepsili demişdsiniz.ben tepsisini almadım.iyiki de almamışım.masaya yaklaştırıyorum daha iyi oluyo.tepsili olsada yemeğini tesiye koyamazsınız.ne bulursa aşağıya atıyolar:)masa da ondan uzağa koyuyosunuz en azından...

cok haklısınız ben hıc bu acıdan bakmamıstım tepsısıne onun yıyebıleceklerını koyarım kendısı yer dıye dusunmustum tecrubesızlık ıste pahalı bırsey almaktan vazgectım dedıgınız gıbı kullanmazsa bosuna almıs olucam cok tsk ederım fıkrınız ve onerınız ıcın

ben chicco poly çift kılıflı almıştım, jokerde indirim vardı bir ara 175 e düşmüştü fiyatı.. normalde 250 lerde..
önüne yiyecek koymayı düşünüyorum, kendi çatalı kendi tabağı olmalı yere atsa bile atılmaması gerektiğini öğretmeliyim :) daha çok küçük kızım, bakalım birkaç ay sonra deneyip görürüz inşallah kullanışlı olup olmadığını..

artık bızımde bır mama sandalyemız var ıyıkı sızlerı dınlemısım dun ıkea antılop aldık coook memnunum oglumda cok rahat ettı cok kullanıslı kumas olmadıgı ıcın sılebılıyorsunuz cok ta ucuz 34 tl tepsısıde sanırım 13 tl dı.

güle güle kullansın canım oğluşun.ama dikkat et ayaklandığı zaman ayağa kalkması çok kolay oluyo.kemerini tak.yada orda ikeada gördünmü blmiyorum renkli çizgili kumaştan bi yastık gibi bişey var.belini çevreliyo.hem sıkı duruyo rahat edyo bebiş.hemde sırtını yaslayınca acımaz...

cok pahalı birşey istemiosan canım ikeaya bir git derim ucuz ve gusel.Zaten bir maama sandalyesınede çok para vermek sacmalık benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…