• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama saklama

duyguudk

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
51
Puanlar
18
Mamaları poşetli aldığınızda neyin içine koyup saklıyordunuz ? Sürekli poşetten almak istemiyorum. 350grlık kutusunu almıştım önce onun kenarında kaşık silmek içinde yer var güzel oluyor. Ama sürekli aynı karton kutuyu kullanıyorum zamanla deforme olacaktır.

Teneke mama kutum vardı ben onun içinde saklıyordum

Mamaları poşetli aldığınızda neyin içine koyup saklıyordunuz ? Sürekli poşetten almak istemiyorum. 350grlık kutusunu almıştım önce onun kenarında kaşık silmek içinde yer var güzel oluyor. Ama sürekli aynı karton kutuyu kullanıyorum zamanla deforme olacaktır.
Cam kavanoza koyun olmaz mı

Cam kavanoza koyun olmaz mı
Onu düşündüm de kaşığı silmek için aparat nasıl takarım onu düşünüyorum. Çünkü elimdeki kutunun kenarında öyle bir yer var fazla mamayı kutuya geri atıyor. Kutu kartondan yıkanmıyor. Belki yıkanan bir kutu öneren olur diye yazdım.

Onu düşündüm de kaşığı silmek için aparat nasıl takarım onu düşünüyorum. Çünkü elimdeki kutunun kenarında öyle bir yer var fazla mamayı kutuya geri atıyor. Kutu kartondan yıkanmıyor. Belki yıkanan bir kutu öneren olur diye yazdım.
Ay o kadar takılma ya
Ben aylar oldu hiç de kaşığı silmedim
Kenarına vurdurup düzledim hep
Öyle milim milim ölçmedim ne olacak sanki

Fazla mamayı siz dökersiniz geri. Cam kavanoza koyuyorum ben. O kadarlık milim ölçü çok da önemli değil

Ay o kadar takılma ya
Ben aylar oldu hiç de kaşığı silmedim
Kenarına vurdurup düzledim hep
Öyle milim milim ölçmedim ne olacak sanki
Fazla mamayı siz dökersiniz geri. Cam kavanoza koyuyorum ben. O kadarlık milim ölçü çok da önemli değil
Benim çocuğum prematüre olduğu için ek sorunları var herşeye dikkat ediyorum şuanlık teşekkürler yorumlar için

mamanızın markası nedir acaba? Prematüre bebeğinizin olması sizi bu kadar hassas yapmış haklı olarak bende öyleydim. Markayı sordum çünkü bazılarının kutulu olanlarıda var. Aslında sadece prematüre bebek için değil zamanında sağlıklı doğan bebekler içinde mamayı ölçülü vermek gerekiyor

800 lük teneke kutuya aktarıyordum, teneke kutum yoksa da cam kavanoza koyup her kullanımda mama kaşığını yıkayıp kuruluyordum

Cam kavanoza koyup bıçakla silme yapabilirsiniz?

Back
X