• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama önerisi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Merhaba kızlar 1.5 ay sonra doğum yapacağım bebeğime mama arayisindayim. Organik ve gaz yapmayacak diyebileceğiniz mamalar nelerdir (Lütfen neden mama vereceksin tarzı yazılar yazmayın açıklamam uzun 😂)

Mamayı doktor reçete etmiyor mu?

Yani biz doktorun uygun bulduğu mamayı veriyoruz.

Sağlıklı, mutlu doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah Allahım.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama mamayı siz seçemezsiniz öyle alayım da stok yapayım demeyin çünkü elinizde patlayabilir. Bazı bebekler bazı mamaların tadını sevmiyorlar ya da aşırı gaz huzursuzluk yapabiliyor veya alerjik bir bebekse ona göre mama kullanmak gerekebilir. En iyisini düzenli gideceğiniz doktorunuzla beraber belirleyin.

Sma optipro kullanıyorum ben. Aptamil gaz problemi yapmıştı, SMA'da öyle bir problem yaşamadık

Merhaba kızlar 1.5 ay sonra doğum yapacağım bebeğime mama arayisindayim. Organik ve gaz yapmayacak diyebileceğiniz mamalar nelerdir (Lütfen neden mama vereceksin tarzı yazılar yazmayın açıklamam uzun 😂)
Hepsinde palm uagi var golden goat icerigi temiz kaliteli tek mama

Aptamil Prosyneo kullandım. Bir olumsuzluk yaşamadım ama ben gaz döneminde kullanmadım. 6 veya 7. aydan sonra kullandım

Mamayı doktor reçete etmiyor mu?

Yani biz doktorun uygun bulduğu mamayı veriyoruz.

Sağlıklı, mutlu doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah Allahım.
Hayır doktor sadece öneride bulunabilir. Memnun kalmazsan danışırsin falan

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama mamayı siz seçemezsiniz öyle alayım da stok yapayım demeyin çünkü elinizde patlayabilir. Bazı bebekler bazı mamaların tadını sevmiyorlar ya da aşırı gaz huzursuzluk yapabiliyor veya alerjik bir bebekse ona göre mama kullanmak gerekebilir. En iyisini düzenli gideceğiniz doktorunuzla beraber belirleyin.
Stok yapıcam demedim zaten mama önerisi sordum :))

Sma optipro kullanıyorum ben. Aptamil gaz problemi yapmıştı, SMA'da öyle bir problem yaşamadık
Hadi yaa ben ilk bebeğimde 2 ay kullanmak zorunda kaldım sma kullandım çok gazlı bir bebekti o yüzden sma almam diye düşünüyorum şimdilik

6.aydan sonra emzirmediğim dönemlerde sma optipro ve iyi geceler kullandım sorun olmadı hiç

Hip organic combiotic mama alabilirsiniz. İlk aylar bu mama bayağı iyi. Gaz yapmıyor yani tabi bebekten bebeğe değişir.

Back