Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsinde palm uagi var golden goat icerigi temiz kaliteli tek mamaMerhaba kızlar 1.5 ay sonra doğum yapacağım bebeğime mama arayisindayim. Organik ve gaz yapmayacak diyebileceğiniz mamalar nelerdir (Lütfen neden mama vereceksin tarzı yazılar yazmayın açıklamam uzun )
Hayır doktor sadece öneride bulunabilir. Memnun kalmazsan danışırsin falanMamayı doktor reçete etmiyor mu?
Yani biz doktorun uygun bulduğu mamayı veriyoruz.
Sağlıklı, mutlu doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah Allahım.
Stok yapıcam demedim zaten mama önerisi sordum :))Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama mamayı siz seçemezsiniz öyle alayım da stok yapayım demeyin çünkü elinizde patlayabilir. Bazı bebekler bazı mamaların tadını sevmiyorlar ya da aşırı gaz huzursuzluk yapabiliyor veya alerjik bir bebekse ona göre mama kullanmak gerekebilir. En iyisini düzenli gideceğiniz doktorunuzla beraber belirleyin.
Hadi yaa ben ilk bebeğimde 2 ay kullanmak zorunda kaldım sma kullandım çok gazlı bir bebekti o yüzden sma almam diye düşünüyorum şimdilikSma optipro kullanıyorum ben. Aptamil gaz problemi yapmıştı, SMA'da öyle bir problem yaşamadık
Aaa evet onu ben de okudumHepsinde palm uagi var golden goat icerigi temiz kaliteli tek mama
Yok biz sadece doktorun reçete ettiği mamayı kullandık.Hayır doktor sadece öneride bulunabilir. Memnun kalmazsan danışırsin falan
Anladım inşallah öneriler işinize yarar.Stok yapıcam demedim zaten mama önerisi sordum :))
Hip organic combiotic mama alabilirsiniz. İlk aylar bu mama bayağı iyi. Gaz yapmıyor yani tabi bebekten bebeğe değişir.Merhaba kızlar 1.5 ay sonra doğum yapacağım bebeğime mama arayisindayim. Organik ve gaz yapmayacak diyebileceğiniz mamalar nelerdir (Lütfen neden mama vereceksin tarzı yazılar yazmayın açıklamam uzun )
6. Aydan sonra kullanmayı düşünmüyorum o zamanlar gaz olmaz zaten6.aydan sonra emzirmediğim dönemlerde sma optipro ve iyi geceler kullandım sorun olmadı hiç
Mecburi olma sebebi alerjik bir durumdur heralde?Yok biz sadece doktorun reçete ettiği mamayı kullandık.
Öneri değildi mecburiydi.
Çok teşekkür ederimHip organic combiotic mama alabilirsiniz. İlk aylar bu mama bayağı iyi. Gaz yapmıyor yani tabi bebekten bebeğe değişir.