Mama Önerileri

kelebek umudu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
24
4
25
Merhabalar 4 aylık erkek bebeğim var 1 ay erken doğdu emmek istemedi doğduğun dan itibaren mama kullanıyoruz.Doğduktan 1 hafta sonra ateşi çıktı ve küvezde kaldı değerleri normal di belki viral enfeksiyon geçirmiş olabilir dedi doktor.Aptamil kullanıyorduk hastane de ki mama da SMA veriyorlarmış bizde evde SMA devam ettik ama son iki haftadır kabız oldu çişini yaparken zorlanıyor katı yapıyor acile götürdük bağırsakları dolu dedi lavman yaptı geçirecek hiç bir şey vermedi hâlâ devam ediyor zorlanınca fitille yaptırıyorum hâlâ kakası sert şimdiye kadar kabız yapmadı ama niye şimdi oldu ve geçmiyor mamayı degiştirmeyi düşünüyorum Golden ve Hipp bizim bütçeye göre pahalı Bebelac Gold düşünüyorum ama bazı yorumlarda suda erimediği yazıyor sizce hangi mamayı kullanmalıyım?

Mamasının icine biraz zeytinyag koyun . Popoya zeytinyag sürün. Sma cok fena kabız yapan bir mama zaten kizim uzun sure antibiyotik kullandi ishaldi doktorumuz bizi Sma gecirtmisti ishali duzelsin diye .. hipp oneririm biraz pahali gelebiliyo ama ben getirden falan kuponla baya uyguna aliyorum mesela gecen gun ebebekte fiyati 399ken getirden indirimli fiyati 359 liraya aldim fazla alincada ekstra kupon geldi ve dahada uyguna düştü bi bakın isterseniz.

Sma kabızlık yapıyor. Hipp combiotic kabızlığa çok iyi geliyor. Benim büyük kızım ek gıda döneminde çok kabız oluyordu. Anne sütü yeterli olmasına rağmen her gün bir biberon hipp combioticle kabızlığı hallettik. Bir daha hiç kabız olmadı. Bazı bebeklerin bağırsaklarını fazla çalıştırıp ishale çevirdiğini okumuştum. SMA ile dönüşümlü de verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…