mama mı yaptı acaba(kabızlık)

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
96
kızlar şuan sabahın 6sı uyku tutmadı netteyim yaaa kızım 8. ayına girdi ,ancak aslında kızım 1 ay erken doğmuştu ,yani biyolojık olarak aslında 7.ayına girmiş olacaktı. neyse kızım doğduğundan beri anne sütü yeteresizliğinden mama aldı ,ve 3 aylıktı anne sütünü bütü uğraşlarımıza rağmen bıraktı, ve mama aldı ek gıdalara da başlandı ,vugüne kadar kırkının içi hariç hiç kabızlık sorunu yaşamadık, ve 8. ayına girdi diye mamasını 3 numaraya çevirdik (bebelackullandık ve kullanıyoruz),fakat kızmı kabız oldu kakasını (afedersiniz) yaparken acılar içinde kıvarnıyor yavrum, ve onun için oldukça katı sayılacak derecede sert bir dışkısı oluştu, ben çığlık çığlığa kızım bağırmaya başlayınca hemen zeytinyağıyla makatını kulak pamuğu yardımıyla yağlıyorum ve çocuk öyle yapıyor ama bu akşam babasıyla birlikte yaptırmaya çalıştık, inanırmısınıız yavruma içim acıdı (doğumdaki halim aklım ageldi yavrum çığlık çığlığaydı çünkü) o kadar zorlandı ki makatı kanadı ve popoşu pişik oldu , yaaa sizce ne yapmalıyım acaba mamadan mı, çünkü değişik hiç birşey vermedim, kabızlığını ne geçirir ,mirmirmirmir nolur fikir verin benim şuan aklımda olan tekşey bu gün 2 numaradan alıp ona devam etmekk

Mama yaparken mamanin içine zeytinyaği damlat birde öyle dene bi ihtimal mama olabilir birde bol bol hareket etmesi işe yariyabilir geçmiş olsun üzüldüm illa olmadi bi doktora çikar bişiy verir heralde çünkü baya zorlaniyor bebek yazik yaa biz bile dayanamiyoruz

ayy mamalar yapar canım yaaa bence de 2 ye devam et oyy bebişim apır gelmiş olabilir sulu sulu çorbalarda yapıp verebilirsin

mama yapıyor bende aynı detten sabah çektim oğlum feryat figan oldu uykudan kalktı fitil verdim yapınca nasıl gülmeye başladı kuzu bunlar yaaa kıyamammmmmmmmm bende zeytinyağı damlatıyorum mamanın içine ama faydası olmadı galiba bilmiyorum bir de idrarı çok sarı susuz kalmış ondan da kabız oldu benim oğlum ama su içiremiyorum tatsız olduğu için almıyo ne yapsam bilmiyorum

canlarım hepiniz saolun eksik olmayın ,zeytinyağı mamasına koyayım bakalım nasıl olacak

Canim benim kiyamam ona dr bir danis kesin mama yapmistir 3 numaraya alisana kadar sanirim kabiz olucak sindirime gecip alistimi gecicek kaynamis ilik su ver canim 8aylik olduguna gore suyun disinda kayisi kompostosu ver ama sekerhic yok emin ol bu rahatlatir kardesim yapardi sekersiz komposto suyu cabucak yapardi cok gecmis olsun

canım arkadaşım çok teşekkür ederim evet kayısıda kaynattım hemen bugün ,ama henüz içirmeye fırsatımız olmadı,uyudu çünkü , zeytinyağlı çorba yaptım mama bir kez verdim bugün ,mamasınada zeytinyağı koydum, ve gittim 2 numara mama aldım biraz daha 2yle devam edeceğim, yoğurt meyva püresi ,muhallebi yedirdim zaten 4 saate 1 acıkıyor bugünü böyle geçiştirdim akşam üzeri uğraştım yaptırayım diye ama yine yapamadı ,, bakalım biraz daha bekleyeyim olmassa pazar pazartesi doktora gideriz..
anne olmak ne büyük bir sorumlulukmuş annemi şimdi anlıyorum.......:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…