kızlar şuan sabahın 6sı uyku tutmadı netteyim yaaa kızım 8. ayına girdi ,ancak aslında kızım 1 ay erken doğmuştu ,yani biyolojık olarak aslında 7.ayına girmiş olacaktı. neyse kızım doğduğundan beri anne sütü yeteresizliğinden mama aldı ,ve 3 aylıktı anne sütünü bütü uğraşlarımıza rağmen bıraktı, ve mama aldı ek gıdalara da başlandı ,vugüne kadar kırkının içi hariç hiç kabızlık sorunu yaşamadık, ve 8. ayına girdi diye mamasını 3 numaraya çevirdik (bebelackullandık ve kullanıyoruz),fakat kızmı kabız oldu kakasını (afedersiniz) yaparken acılar içinde kıvarnıyor yavrum, ve onun için oldukça katı sayılacak derecede sert bir dışkısı oluştu, ben çığlık çığlığa kızım bağırmaya başlayınca hemen zeytinyağıyla makatını kulak pamuğu yardımıyla yağlıyorum ve çocuk öyle yapıyor ama bu akşam babasıyla birlikte yaptırmaya çalıştık, inanırmısınıız yavruma içim acıdı (doğumdaki halim aklım ageldi yavrum çığlık çığlığaydı çünkü) o kadar zorlandı ki makatı kanadı ve popoşu pişik oldu , yaaa sizce ne yapmalıyım acaba mamadan mı, çünkü değişik hiç birşey vermedim, kabızlığını ne geçirir ,mirmirmirmir nolur fikir verin benim şuan aklımda olan tekşey bu gün 2 numaradan alıp ona devam etmekk