Mama m, Meme mi veriyorsunuz?

canım bende emziriyorum ama haftada bir ve ya iki kez mama alıyor doğum kilosu 3700 ilk ay 4,400 ikinci ay dün tarttırdım iki ay 6 günlük 5 800 olmuş gelişimi iyi dedi doktorumuz mamızda smaydı şimdi süresi doldu attım onu hero beybi aldım öyle mecbur kalmadcıkça vermiyorum

cnm ben mamada memede veriyorum ilk ay bi dönem mama verdim 30cc3-4defa ama kestirdi bi doktor o ay çok kilo kaybımız olmuştu şöle:
dogum kilo 3260 hast. çıkış bilmiorum tartmadılar
2.ayda mama vermeye agırlık vedim ve 60cc 6defa veriyordum 2. ay kilomuz 4 700

3.ayda kilomuz 5700 ve mamayı kaç defa veriyorum bilemiyorum ama 3 saat olmuyor bazen 2 bazen 1 saat aryla veriyorum memede verdigim için en fazla 120lik yiyor ama çogunlukla 100 cc yapıyorum

cnm bende sadece meme verıyorum dogum 2980 1.ay 3870 2.ay 4870 3. ay ise 5900 her ay yaklasık 1 kg alıyor

kızlar mrb çalışan anneyim bende mayısta doğum yaptım sütüm bu zamana kadar yetiyordu bebeğime fakat 3-4 gündür azalmaya başladı çalışmaya başlamadan önce stok yapmıştım şimdi stoktan çıkarmaya başladım.şimdiye kadar sadece anne sütüyle besledim hiç değilse 4 aylık olsaydı ek gıdaya geçerdik.yardım lütfen ne yapmam lazım??????????????????????

Slm bende ancak 13 gün emzirdim sonra mamaya başladık arada emzirmeye çalıştım ama istemiyor artık tamamen unuttu. günde 8 defa 120 cc veriyorum şu anda 87 günlük ve 6.400 gr
hastane çıkışı 2800
1.ay 3.750
2.ay 5.500
3.ay 6.400

ben de mama ile besliyorum 3 ay kadar anne sütü aldı sonra sütüm kesilince mecburen mamaya başladık

bende malesef mama+azda olsa anne sütü veriyorum.ne kadar uğraştıysamda sütüm çok az artıramadım,1 ayda 5 kutu humana stil tee içtim,yediğim bulgur çorbalarının,içtigim hoşaf meyve suyu,suyun haddi hesabı yok,dere otu,semiz otu,bol bol yedim,ne duyduysam,çörek otuyağı artırır dediler denedim,kuru hamur mayasını bile yarım çay bardağı suyla içtim,olmadımı olmuyo,şimdide biberona iyice alıştı hiç emmek istemiyo,çünkü çok az geliyo niye uğraşsınbende sütümü sağıp veriyorum günde 200ml civarı sütüm geliyo,mamayıda uyumadığı günler çok içiyo 2 saatte 4 ölçek içiyor.kakası yeşil oluyo hep sitede yeşil kakanın çok yendiğinden olduğunu okudum acaba çok mu yiyordoğum kilosu 2 750

Merhaba arkadaşlar , herkes çocuğunu anne sütü yetmediği yerde bir şekilde mamalarla ek gıdalarla besliyebiliyor.Benim derdime çare olacak bir formül bilen var mı acaba?
Bebeğim 3 aylık,sütüm zaman zaman yetmediği için doktorum önce aptamil önerdi 60cc verdim ancak mama bebeğimi kusturdu,ishal etti;Neredeys serumluk oldu yavrum.Tekrar doktoruma danıştım başka bir mama tavsiye etti bu sefer daha temkinli davranarak mamadan çocuğuma 2 çay kaşığı kadar verdim.Sonuç gene hüsran bebğim gene kustu hasta oldu.Bu aralar çok şükür sütüm idare ediyor ama yetmediği zaman bebeğimi ne ile doyuracağımın endişesi içindeyim.1 hafta sonra tekrar doktora götüreceğim bi takım tahliller yapılacakmış yavruma.5 aylık olana kadar az çok sütümle idare etsem bile ondan sonra vereceğim ek gıdalara da aynı tepkiyi verir diye korkuyorum.Konu hakkında bilgisi ya da tecrübesi olanlardan yanıt bekliyorum.

canım bebegın ne kadarlık sanırım 2 750 dogum kılosu eger suan oylese cok az canım!

doğum kilosu 2750 canım şimdi tartmadım ama 5-6 kilo filan 2.ay aşısında en son 4 750 idi 6mayıs doğumlu ..............bu arada hangi mamayla besliyorsunuz kızlar,biz aptamil kullanıyoruz ama sma gold acaba daha mı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…