• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mama değiştirme

Yasemin alp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
4
0
1
35
Merhaba hanımlar sezaryan doğum yaptığım için ilk bir hafta celia mama kullandık sonra kilo alımı az alınca günde 30 CC ek olarak verdim sonra daha sağlıklı diye keçi sütlü Golden goat mama aldık fakat yavrum 5 gündür kıvranıp duruyor gaz sancısıyla uyku düzen kalmadı üstelik sadece gecelri 60 CC veriyorum golden goat kullanıp memnun kalmayan geçtiği mama da memnun olan varmı ne olur bir yardım ??!!

Merhaba hanımlar sezaryan doğum yaptığım için ilk bir hafta celia mama kullandık sonra kilo alımı az alınca günde 30 CC ek olarak verdim sonra daha sağlıklı diye keçi sütlü Golden goat mama aldık fakat yavrum 5 gündür kıvranıp duruyor gaz sancısıyla uyku düzen kalmadı üstelik sadece gecelri 60 CC veriyorum golden goat kullanıp memnun kalmayan geçtiği mama da memnun olan varmı ne olur bir yardım ??!!
Bize hastanede ilk gün hipp combiotic verdiler, sonra 5.gun kontrol Dr holle nin keçi sütlüsü anne sütüne en yakın mama dedi, onu aldım inanılmaz gaz yaptı yavrum elini kolunu kaldiramadi başka dr gittik covid veya başka enfeksiyon oldu diye suphelendi ilk görünce, cok kötü yaptı.. sonraki Dr kilosu az diye sma önerdi o da ishal yaptı, hipp combiotic kullanmaya başladık memnunum hala kullanıyoruz, yalnız yaparken çok sıcak suyla yapmamak lazımmış, gaz yapıyor yoksa, üzerinde de 40 50 derece suyla yapıp 37.5 soğutun yazıyor zaten. Mama dokunuyor olabilir sizede

Her mama her bebeğe iyi gelmiyor . Gaz yaptıysa değiştirin hemen. Ben golden goattan memnundum ama hipp combiotic te çok kullandım. Hipp combiotic deneyin. İçeriği temiz ve organik.

Back