ad-en Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2022 270 66 18 29 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #1 Kızlar merhaba ben bebeğime sma kullanıyorum 1 haftadır kakasını yapmadı kabız yaptı sanırım Bebelac nasıl sizce
Kızlar merhaba ben bebeğime sma kullanıyorum 1 haftadır kakasını yapmadı kabız yaptı sanırım Bebelac nasıl sizce
W winner123 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Aralık 2021 835 1.379 63 11 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ad-en #2 ad-en .!.: Kızlar merhaba ben bebeğime sma kullanıyorum 1 haftadır kakasını yapmadı kabız yaptı sanırım Bebelac nasıl sizce Genişletmek için tıkla... Ben aptamil kullanıyordum o da öyle hem kabız hem gaz yapıyordu doktorum direk evolvia önerdi sma kabız yapar bebelac kilo aldırmaz diğerlerinin de içeriklerini önermiyorum dedi harbiden evolviaile bütün problemimiz bitti
ad-en .!.: Kızlar merhaba ben bebeğime sma kullanıyorum 1 haftadır kakasını yapmadı kabız yaptı sanırım Bebelac nasıl sizce Genişletmek için tıkla... Ben aptamil kullanıyordum o da öyle hem kabız hem gaz yapıyordu doktorum direk evolvia önerdi sma kabız yapar bebelac kilo aldırmaz diğerlerinin de içeriklerini önermiyorum dedi harbiden evolviaile bütün problemimiz bitti