• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mam Gazal

UgurBocugu

CEYİS BAKANI:)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
68.594
17
308
ıslam dını hakkında neler bılıyoruz yada bılmedıklerınızı öğrenmek mı ıstersınız ıste tam sıze gore buyuk ustad ımamı gazalı den dunya ve ahıret hakkında hersey yalnız bu kıtabı değıl tum kıtaplarda bılgı saklı okumak hayattır

imam gazali benim için o kadar önemli ki anlatamam. hayatımın tamamen değişmesine vesile oldu. ''ölüm ve ötesi'' kitabını okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

kimyaı saadet'i okuyorum bi kaç yıldır araya 100başka kitap soktum dili ağır anlamak da istiyorum okuduğumu notlar alıyorum o yüzden çok yavaş ilerliyorum.dil belası vardı o da ihya'dan bölümler gıybetle ilgili.yüzyıllar öncenin kitapları bugünü nasıl bu kadar iyi anlatıyor hayret ediyorum ve gazali gerçekten beni çok etkiliyor her satırda

imam gazali benim için o kadar önemli ki anlatamam. hayatımın tamamen değişmesine vesile oldu. ''ölüm ve ötesi'' kitabını okumanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

evet bu kitabi herkes okumalia.s
ben13 yasinda okudum ve etkileri hala uzerimdedir zaman zaman unutsamda aslinda her evde bulunmalisi lazimki hayatimiza dogru yon verelim:Saruboceq:

kimyayı saadet kitabını buldum evde
çok kalın olduğu için bir anda okunmuyo ama aralıklarla okunacak mükemmel bi kitap
hayatın çizgisini söylüyo..

ımam Gazali 'nin Mükaşefetü'l Kulub adlı kitabını üç yıl önce okudum.
OKunması için geç kaldığımı düşündüğüm bir kitaptı.
Mutlaka okunmalı.

Back