Merhabalar , ben buraya yeni üye oldum. Belit Anaokulu ismini görünce dikkatimi çekti ve yazınızı büyük bir keyifle okudum. Benim kızım da geçen sene harika bir törenle Belit Anaokulundan mezun oldu. Evet müdüresi ve aynı zamanda çocukların ingilizce ve almanca öğretmeni Hande Teacher çok tatlı ve güler yüzlü, candan bir insan. Yazınızdan anladığım kadarı ile siz eski halini ziyaret etmişsiniz okulun. Ben resimlerinden gördüm eski hallerini. Şuan iki katlı 7 sınıflı , jimnastik odası olan kış için oyun sınıfı bulunan 15 16 personelli kocaman bir okul olmuş durumda. Yoldan geçerken kızımın okulu görüp bahçesine girmek istemesi ile başladı maceramız. Herhangi bir kayıt yoktu aklımızda ama içeriye okadar güzel davet edildik ki geri çevirmek ne mümkün :) İçeride ki güler yüzlü öğretmenler, bizi enerjisi ile neşemizi iki katına çıkaran iki ortak. Öylesine memnun kaldık ki kayıt yaptırıp çıktık. :) Ve iyi ki kayıt yaptırmışız. Tahminimce şuan çocuğunuz ilk okulda ama bir gün geçerken uğramanızı hatta ben sadece çayınızı içmeye geldim diyerek sohbet etmenizi isterim. Çocuğunuzu tekrar anaokuluna kayıt ettirmek isteyeceksiniz :)) Bu arada okulun adı Kurallı Belit Anaokulu olarak değişmişti bizim zamanımızda ama sahipleri aynı kişiler.