Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları maltepe bölgesinde anaokulu tavsiyeleri

merhaba;
Maltepe bölgesinde(küçükyalı veya kartalda olabilir) tavsiye edeceğiniz bir anaokulu var mı?
teşekkürler...a.s.
Özel Meleğim Çocuk Evi oğlum 8 aylıktan bu yana kreşte şu an 4 yaşında koşa koşa giiyor okula face den inceleyin kreşi Duygu Kırca ÖZel Meleğim Çocuk Evi kesinlikle tavsiye ediyorum. İşini aşkla yapan harika insanlar ve harika bir kreş. Doğu Caddesinde Zeytinlik Parkın yanında

Bende arıyorum aynı civarda bir okul ,önerebileceğiniz özel okullar hangileridir ?bilmiyorumkismile
Özel Meleğim Çocuk Evi oğlum 8 aylıktan bu yana kreşte şu an 4 yaşında koşa koşa giiyor okula face den inceleyin kreşi Duygu Kırca ÖZel Meleğim Çocuk Evi kesinlikle tavsiye ediyorum. İşini aşkla yapan harika insanlar ve harika bir kreş. Doğu Caddesinde Zeytinlik Parkın yanında

ben de tam 2.5 yıldır arastırıyorum gökyüzü kolejine yazdırdım anaokullarının kreşlerin fiyatları uçmuş gitmiş

ben de tam 2.5 yıldır arastırıyorum gökyüzü kolejine yazdırdım anaokullarının kreşlerin fiyatları uçmuş gitmiş
Merhaba gökyüzü kolejinden memnunmusunuz? Çocugunuz kaç yaşında? Bende 2015 dogumlu kızım için araştırıyorum fakat dediğiniz gibi fiyatlar uçmuşş

çok memnunum oğlumun okulu esenkent de merkez kampüs de. öğretmenleri çok iyi en ufak şey de arıyorlar bilgi veriyorlar. Birde müzik odası resim odası satranç odası drama odası ayrı.
haftada 1 yüzme havuzunda yüzüyorlar. her branşın öğretmeni ayrı aynı sınıfta kalıp sıkılmıyor. büyük bir spor salonu var okul öncesi çocuklar için kapalı alan da. açık alanda sadece onlara özel park var. oğlumun daha önce kötü bir deneyimi olmuştu bunuda bildiklerinden normalden çok çok daha ilgili davrandılar. oğlum tüm öğretmenlerini seviyor çok şükür.
birde rehberlik öğretmenı var ahmet bey oda ara ara çocuklara ufak testler yapıyor dıkkat dagınıklıgı varmı öğrenme zorlugu yasıyormu dıye. haftada 1 de ders verıp çocuklarla konusuyor. çocukda ters yada iyi birşey farkederse arıyor bilgi verıyor yanı bireysel olarak ilgilenmeleri çok güzel.
öğretmenler ayrı ayrı numaralarını verdıler kafanıza takılan bırsey olursa arayın dıyorlar.
ben çok sevdım oğlumda sevdı.
Birde şu güzel oğlum havuza girmek istemiyor bazen. istemiyorsa zorlamıyorlar yardımcı öğretmenle o s
rede oyun alanında eğlenıyorlar.
biz geçen yıl erken kayıtdan yararlandık düşünüyorsanız erken kayıt başladı

dragos da tavsıye ıstıyorumm

Merhaba, KEsinlikle Dragos Küçük Şeyler Anaokulunu öneririm. Benim oğlum 2 yıldır oraya gidiyor ve kardeşini de bu sene oraya başlatacağım. Başka bir sürü okul denedim, ama oğlumun gelişimi açısından çok memnun olduğum bir okul.

diye tabir edilen eşofman takımları giyiliyor h
eğenmiştim anabilimi ama derya hn bir tutarsızlığı

Merhaba N Nagihanacr , bende kreş bakıyorum Dragos'ta. Okulla ilgili memnuniyet nedenlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…