Özel Meleğim Çocuk Evi oğlum 8 aylıktan bu yana kreşte şu an 4 yaşında koşa koşa giiyor okula face den inceleyin kreşi Duygu Kırca ÖZel Meleğim Çocuk Evi kesinlikle tavsiye ediyorum. İşini aşkla yapan harika insanlar ve harika bir kreş. Doğu Caddesinde Zeytinlik Parkın yanındamerhaba;
Maltepe bölgesinde(küçükyalı veya kartalda olabilir) tavsiye edeceğiniz bir anaokulu var mı?
teşekkürler...a.s.
Özel Meleğim Çocuk Evi oğlum 8 aylıktan bu yana kreşte şu an 4 yaşında koşa koşa giiyor okula face den inceleyin kreşi Duygu Kırca ÖZel Meleğim Çocuk Evi kesinlikle tavsiye ediyorum. İşini aşkla yapan harika insanlar ve harika bir kreş. Doğu Caddesinde Zeytinlik Parkın yanındaBende arıyorum aynı civarda bir okul ,önerebileceğiniz özel okullar hangileridir ?bilmiyorumkismile
Merhaba gökyüzü kolejinden memnunmusunuz? Çocugunuz kaç yaşında? Bende 2015 dogumlu kızım için araştırıyorum fakat dediğiniz gibi fiyatlar uçmuşşben de tam 2.5 yıldır arastırıyorum gökyüzü kolejine yazdırdım anaokullarının kreşlerin fiyatları uçmuş gitmiş
dragos da tavsıye ıstıyorumm
diye tabir edilen eşofman takımları giyiliyor h
eğenmiştim anabilimi ama derya hn bir tutarsızlığı
Merhaba, KEsinlikle Dragos Küçük Şeyler Anaokulunu öneririm. Benim oğlum 2 yıldır oraya gidiyor ve kardeşini de bu sene oraya başlatacağım. Başka bir sürü okul denedim, ama oğlumun gelişimi açısından çok memnun olduğum bir okul.