herkes bişeyler yazabilir ister okul ismi yazarım ister kendi ismimi..senin ne bilip bilmediin de bizi ilgilendirmezGeçen sene bu forumu açtığımda, o bölgede çocuklarını anaokuluna gönderip fikir almak içindi. Yoksa tabi ki okul isimlerinden hepimiz haberdarız.
Biz AKD Kids küçükyalıya başladık. 1 sene devam ettik memnun kaldık bu senede oraya devam... İlgilenen varsa tavsiye ederim.
Sweettym özelden mesaj atmışsın ama ben mesaj atamıyorum. Eğer sorduğun okul tavsiye ettiğim okul ise adı Anabilim Kolejinin Dragos Anaokulu. Ücret olarak tam emin değilim ama eğitimlerinden çok memnun kaldık biz tüm veliler olarak.
Eğer ilgilenirseniz mutlaka bir uğrayıp görün derim, ücreti konusunda anlaşabileceğinizi düşünüyorum. Zaten Dragos çevresindeki tüm anaokulları benzer fiyatlara sahipler.
Eğer ücret sorun değil derseniz de Okan Kolejinin Anaokulu(eski adı küçük yetenekler) orayı da kesinlikle tavsiye ederim.
Maltepe Özel Belit Anaokulu 50 kişilik butik bir okul. Yarim gun yabancı dil ağırlıklı eğitim veriliyor. Modern dans Bale, Muzik ORFF, Gitar, Resim Sanat, Almanca gibi Branşları var. Ücretleri tam gün 800 yarım gün 600. Sınıflar 10 ar kişilik.Sosyal paylaşım sitesi üzerinden çocukların günlük olarak fotoğrafları yayınlanıyor. Bahçe içerisinde ve tek katli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?