Park academy anaokulu nu ben de gezdim hatta iki defa da görüştüm. Sahibi gerçekten çok cici ve yılların eğitimcisi, Bilfen kökenli. Okul iyi olmasına rağmen gördüğümüz ufak tefek eksikliklerden dolayı- bahçesinin küçük olması, yeni açılmış olması ve özellikle de servisini çok büyük problemler yaşadığımız Deha nın servisinin çekiyor olmasından dolayı(söylemeden geçemeyeceğim bu kadar berbat ve istikrarsız bir servis sağlayıcı firma görmedim) Park Academy yi tercih etmedik ama güvenebileceğiniz, uygun fiyatlı bir okul...
biz öncelikle-maalesef- Eagle Kids e gönderdik bir ay boyunca... bir gün gittiğimde temizlikçi kadınlardan birisi küçük bir çocuğu kucağına almış balkondan aşağıya doğru sallayarak şaka yapıyordu, başka bir gün de aniden sınıf öğretmeni değişiverdi... Yani saçmalıkların olduğu bir sirk diyebilirim orası için. Söz verdikleri fiyatı siz kayıt yaptırmaya gidince birden arttırıyorlar vs.. Aynil Hn da süslenmekten okulla ilgilenemiyor maalesef... Sonuç olarak GÖNDERMEYİN!!!
Tam ne yapacağız diye kara kara düşünürken bir başka Deha Çocuk mağduru veli yeni açılan bir okul bulduğunu söyledi. Anabilim Koleji nin Dragosta açtığı yeni anaokul... Yeni açıldığı için de fiyatı çok uygun olacaktı, çünkü biz grup halinde gittik.. Hemen gittik gördük ve dünyanın en mutlu insanı ben oldum diyebilirim.
Okul tertemiz pırıl pırıl, kapıda güvenlik bekliyor, tüm aktiviteler ücretsiz(dans, drama satranç, yüzme ve tüm düğer aktiviteler... Deha da bunlar paralıydı... Öğretmenler güler yüzlü, kocaman bir bahçesi var, bahçede hayvanlar(köpek tavuk tavşan...) Tüm geziler ücretsiz ve tiyatro müze ve birçok bilim merkezine gittiler şimdiden... Veli toplantıları düzenli ve tüm öğretmenlerle görüşüyorsunuz..
Okulda çok abartılı olmayan harika bir disiplin var.. Doğum günleri bile abartılmadan kutlanıyor o ay doğan çocuklar hep birlikte kutluyor... Yemek listesi süper, ödev veriyorlar ve verilen tüm ödevler dikkatlice kontrol ediliyor, öğrenci pohpohlamak durumu yok... Kızım şimdiden 100 e kadar tüm sayıları biliyor, 15 e kadar yazabiliyor, sesli harfleri biliyor ve yazabiliyor...
Hele bir de ingilizce öğretmenimiz Tuğçe teacher var ki sormayın... Kızım ona tapıyor resmen, bu kadar mı tatlı dersi bu kadar sevdiren bir öğretmen olabilir!
Satranç öğretmeni çocuklara her derste dut kurusu getiriyor, sanat dersinde ellerine boya kalemi verip al boya demiyorlar, hep yaratıcılar....
Pedagog haftalık, aylık ve dönemlik olarak gelişimini çıkarıp gönderiyor...
Anaokulu müdürü Derya Hn her sorununuzu çözmeye odaklanmış, çok zeki, çocukları çok seven ve kurumu kesinlikle ileriye götürebilecek birisi. İlk yüzme dersinde kızım bonesini unuttuğu için üzülmüş, Derya Hn da evi yakın olduğu için gidip evden kendi kızının bonesini getirmiş.. yani çok iyi ve hassaslar.
Okulda forma diye tabir edilen eşofman takımları giyiliyor haftada 4 gün... bu da çocukları ileriye hazırlıyor ve hergün ne giyecek sorununu ortadan kaldırıyor...
Kısacası kesinlikle tavsiye ediyorum!!