Malt içeceği süt artırırmı?

Lilarengim1

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
2.181
4.259
333
kızlar malt içecegi kullanan warmı gerçekten süt artırıyormu?zararı warmı?bilgisi olan warsa cewap werebilirmi?sütüm yetmıyor

kızlar malt içecegi kullanan warmı gerçekten süt artırıyormu?zararı warmı?bilgisi olan warsa cewap werebilirmi?sütüm yetmıyor

canım ilk bebeğimde ben kullandım bi faydasını görmedim süt olmayınca olmuyo ama bi arkadaşım ki zaten onun tavsiyesiyle almıştım oda içmişti onda işe yaramıştı şişelerce içmemem rağmen bende yaramamıştı şimdi ikinci bebeğim oldu ve ıhlamuru keşfettik bu malt içecelklerine para vermeye gerek yok demle ıhlamuru iç işe yarıyo:)

Ahmet Maranki ve İbrahim Saraçoğlu'nun, bu konuda tavsiyeleri var.
Web sitelerinden onları araştırabilirsiniz.

bende ender saracın programında duymuştum.
günde 4-5 tane içiyordum.ben çok faydasını gördüm
kendime olan güvenimde geldi.maden suyuda içiyordum aklında bulunsun
maden suyuda artırıyormuş.
zararı yok.

malt içecekleri işe yarıyor ama düzenli olarak her gün içeceksin. ben malt kahve aldım tadı aynı neskafe her gün ondan içiyorum ve içmediğimde direk farkediyor bence herkes denemeli bebeğim günde 3 bazen 4 defa mama yerdi şimdi sadece 2 kez. 2 günlükken başlamıştık mamaya. şimdi çok mutluyum azalttığımız için

bende yeni bişey buldum kızlar 1kg bala 50gr çörek otu 50gr rezene katıyoruz macun şeklinde hazırlayıp 3 öğün 1 kaşık yiyiliyo bu gün onu denicem bakalım faydası olucakmı uzman tvden aldım.

Arttırır diyorlar içinde maya varmış, içtim ben bikaç kez,pek bir işe yaramadı.yani süt varsa var;yoksa yok.şekerli su anında etkiliyor benim sütümü,antiparantez belirteyim.

İçinde maya olduğu için arttırıyor.Ama ben pek faydasını görmedim.Yani süt varsa var,yoksa yok.Sıvı gıdalar etkili tabi;şekerli su anında arttırıyor;antiparantez belirteyim.

eğer sütün az da olsa varsa malt içeceği arttırır, alkolsüz bira da aynı şey... bir de ben pastaneden un kurabiyesi alıp yediğimde saatler içinde göğüslerim şişerdi, sık sık emzirmek zorunda kalırdım.. yani un kurabiyesi çok yedim :) ama kilo almadım, hem emzirmek hem de sürekli koşturmak kilo da verdim... denenebilir belki..

evet arttırıyo herkese de tavsiye ediyorum. marketlerde maltana adıyla satılıyor. ananaslısını ve şeftalilisini çok severek içiyorum. bi zararını görmedim ve duymadım

ben maltana içtim bir artış görmedim üstüne üstelik her biri 700-800 kalori olan malt içecekleri ile kilo aldım

bana en çok süt yapan ıhlamur oldu

canım ben malt içtiğimde göğüslerimden süt fışkırıyor vallahi.. ben çok yararını gördüm...

ama artı tavsiyem.. bol su ...

rezene çayı, boza, maden suyu bunlarda arttırıyor...
ender saraç tan tavsiye :)))

konuyu baska yere yazmıstım ama orayla ilgilenen olmamıstı burda sorayım birde,
malt içecekleri sutu sulandırdıgı icin miktarı artıyor ama kalitesi dusuyor diye bi yazı okudum bilgisi olan varmı?
birde alkol oranı nedir? mesela piyasada en tutulan marka vitamalt sanırım ve danimarkadasn geliyor, icinde yuzde 0.05 ml de olsa bi alkol varmı acaba?

evt arttırıyor.ve somon yemenizi tavsiye ederim.ben çok yararını gördüm.şuan bebeğim 8.5 aylık ek gıda almadığı halde kilosu ve sağlığı çok iyi:nazar:doktorumuz çok iyi beslemişsin diyor,yaşıtlarına göre ileride olduğunu söylüyor.

kızLar,sütününüzn oLmasını istiyorsanız bebeğinizi sık sık emzirin..yemek içmek fasa fiso..paranızı wermeyin süt artırıcı şeyLere ..inanın ben yemem içmem doğru düzgün ,hatta günde 1 bardaktan fazLa su içmem ,içemem ,ama çok güseL sütüm var çok şükr..doLdu doLu ,oğLumu çok sık emzrdim ,oğLumda çok kuvvetLi çekiyo çok güseL emiyo ..herşey beyinde bitiyo ,emecekki süt yapımı için uyaran beyne gidecek ve süt yapımı oLacak ..

bende işe yaramadı.zaten maltana malt içeceği sayılmıyor pek.içeriğinde malt aroması olduğunu okudum ben.asıl malt içeceği eczanelerde satılan koyu renkli malt içeceğidir, her eczanede bulunmaz.kalorisi çok yüksek ve çok tatlıdır.bir tepsi baklava şerbeti içmiş kadar olursunuz.eh bayağı da kilo aldırıyor.

Malt içeceğini denedim bir faydasını görmedim.İçinde alkol yok.Doktorum kuru mayayı pekmezle karıştırıp yememi tavsiye etmişti,bu işe yarıyor.Sabah akşam 1 tatlı kaşığı.Rezene çayı da kullanıyorum bebeğim gazlı olduğu için ama sütü arttırdığıda söyleniyor

Ben cok sik emziriyorum ama artik goguslerim sut dolmuyor bos bos gibi geliyor bana. Kizimda doymuyor sanirim cunku cok agliyor uyumuyor. Humananin still tea yi ictim biraz fayda gordum ama artik o da yetmiyor sanirim. Malt icecegini denicem kizlar. Bir faydasini gorur muyum acaba. Kizim daha 38 gunluk ve ben mama vermek istemiyorum. Ne olur bana yardim edin.

Back
X