Maliye bölümü 3.sınıf sohbet yeri....

aysusahin

♥♥♥ Canım Kızım ♥♥&#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
468
0
96
Antalya
Maliyeci arkadaşlarım öncelikle hepinize bu zorlu yolculukta başarılar diliyorum..Finallere çok az bir zaman kaldı...Neler yapıyoruz, dersler konusunda kafamıza takılan bişeyler var mı? Buradan yapacağımız paylaşımlarla birbirimize destek verip, yardımcı olabiliriz...Ne dersiniz? olumunekankayizsmile

vallahi ben çok stresliyimm yaaa. vizeler kadar iyi çalışmadığımı düşünüyorum. kamu ekonomisine çalışmadım sadece çıkan soruları çözüp girmeyi düşünüyorum. hakkımzda hayırlısı olsun herkes istediği notu alsın inşallahhh...delikafadulden-tatlicadiarzu-

bende maliye 3. sınıfım.. Vizeler iyiydi ama finale istediğim gibi çalışamadım kamuya çalışmadım soru bankası tekrarı yapcam belki de onu da yapamıcam... ıdareye de 2 konu çalıştım gerisi soeu bankası yine geçmiş yıl sorularını da çıkardım oradan tekrar yapcam onu da... Bir tek idare ve kamudan korkuyorum zaten... Bütçem, para teori ve vergim kaldı yarın bitecekler.. Neyse ki para teori ve vergi çok iyi geldi. Alttan kalan istatistiğimde 73 11 net yetecek diğerlerinden para teoriden 12, kalanlardan 14 doğru yapmam yetiyor ama finaller daha kazık geliyo yaa...

Arkadaşlar, finallerde hepinize başarılar diliyorum..Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır...Ben maalesef kızım hastalandığı için
bütün derslerimi bütünlemeye bıraktım...Bu yaz beni müthiş bir çalışma temposu bekliyor..Kpss, ingilizce kursu ve dersler akannehir Bana şans dileyin lütfen...

Hepinize bol şans maliyeciler... :hooray:

Allah kızına şifa versin aysu. İnşallah planladığın gibi olur herşey. bolşansss

bugünkü sınavınız nasıl geçti maliyeci güzeller??? benim iş ve sos güv kukuku kritikkkdelikafadulden

Ben burdayım :) Sonuçların açıklanmasını bekliyorum.Bu arada merhaba :)

Merhaba Tuhan...Nasıldı sınavın, iyi miydi? Benimkileri hiç sorma... ıngilizce dışında sanırm hepsi bütünlemeye kaldı, çünkü sağlık sorunları yüzünden hiç çalışamadım...Şimdi bir yandan KPSS, öbür yandan dersler kafayı yemek üzereyim sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

Merhaba aysusahin :)
Benim alttan da 2 ders olmak üzere 9 dersim vardı malesef.Vizeler çok güzeldi ama final okadar iyi değildi.Sanırım 3 dersten kalırım bütünlemeye.Geçmiş olsun inş. bütünlemede halledersin.Bende Kpss ye çalışmaya başlıcam daha :)

Teşekkürler, iyi dileklerin için...ınşallah seneye hepimiz dördüncü sınıf olup, "Maliye 4.sınıf sohbet yeri" adında bir başlık daha açarız :Saruboceq:
Eee, mezun olunca da başlığın adı "Mezun Maliyeciler" olur :lepi: Nasıl ama ben programı şimdiden yaptm alkisalkisalkis

Program çok güzel :) ınşallah seneye mezun olabiliriz bütünlemelere filan kalmadan.

ben de 2.sınıftan iktisat teorisi , 3.sınıftan devlet bütç.,para teorisi ve idare hukuku olmak üzere 4 dersim var bakalım ne yapıcam bütünlemeden dershaneye giden varsa bana ders notlarını ya da hocaların özellikle altında durdukları konuları verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…