merhaba arkadaşlar,
ben işletme mezunuyum. muhasebe tecrübem var fakat büro muhasebesiyle ilgili bir tecrübem yok. en büyük hedefim mali müşavir olmak. şuan küçük bir şirketin muhasebesini tutuyorum.müşavirlilk bürosunda çalışmak istedim tecrübem olması işleri daha iyi kavramam açısından ama başvurduğum yerler büro tecrübem olmasını istediler. sınava hazırlanmak içimden gelmiyor şuan çünkü sınavı kazansam kısa zaman içinde stajımı yapabileceğim biryer bulmam gerekiyor. belkide staja başlama sınavını kazandıktan sonra büroda iş bulmam daha kolay olacak.
aranızda müşavir olan yada bu yola baş koymuş arkadaşlarım varsa bu işin zorluklarını paylaşırsanız çok sevinirim. yakın çevremde müşavir kimse yok danışabileceğim. şu durumda sınava girmemi önerirmisiniz. yoksa önce çalışabileceğim bir büromu bulmam gerekiyor..fisfisfis
öncelikle merhaba canım
benim 5 buçuk yıllık büro tecrübem var ve şu anda mali müşavirlik stajımı yapıyorum
seneye Allah nasip ederse Mali Müşavir olucamcoksekeriremsu
İlk olarak seni idealistliğinden ötürü tebrik ediyoruma.s.
Eğer kararlıysan bu yola baş koy. Ancak şunu unutma önünde zorlu virajların olacak
Gelelim soruna. önce işmi buluyum yoksa sınavamı giriyim diye sormuşsun
işyeri alternatiflerin olsun cnm sınavı kazandıktan sonra büro büro gezip iş arayan arkadaşlarım oldu
bilirim çok zor bir durum. Ama hiç biri açıkta kalmadı.
Sınavlarda çan eğrisi sistemi olduğu için çok sıkı bir sınav temposu seni bekliyor
belki ilkinde kazanamayabilirsin , belki ikincide de temennim ilkinde kazanmanda:1hug:
ben 5. de kazanmıştım. mesleğim buydu vazgeçmedim.. vazgeçmeyide hiç düşünmedim ve nihayet oldu.
Eğer kararlıysan başarılı olacağına eminim. Bu konuda her türlü soruyu sorabilirsin cnm bana. ders notları , ders çalışma taktiği.. vs.
başarılarŞeniz
öncelikle merhaba canım
benim 5 buçuk yıllık büro tecrübem var ve şu anda mali müşavirlik stajımı yapıyorum
seneye Allah nasip ederse Mali Müşavir olucamcoksekeriremsu
İlk olarak seni idealistliğinden ötürü tebrik ediyoruma.s.
Eğer kararlıysan bu yola baş koy. Ancak şunu unutma önünde zorlu virajların olacak
Gelelim soruna. önce işmi buluyum yoksa sınavamı giriyim diye sormuşsun
işyeri alternatiflerin olsun cnm sınavı kazandıktan sonra büro büro gezip iş arayan arkadaşlarım oldu
bilirim çok zor bir durum. Ama hiç biri açıkta kalmadı.
Sınavlarda çan eğrisi sistemi olduğu için çok sıkı bir sınav temposu seni bekliyor
belki ilkinde kazanamayabilirsin , belki ikincide de temennim ilkinde kazanmanda:1hug:
ben 5. de kazanmıştım. mesleğim buydu vazgeçmedim.. vazgeçmeyide hiç düşünmedim ve nihayet oldu.
Eğer kararlıysan başarılı olacağına eminim. Bu konuda her türlü soruyu sorabilirsin cnm bana. ders notları , ders çalışma taktiği.. vs.
başarılarŞeniz
Haziranda girdiğim sınavda deha 98 soru tutturmuş ama elimde testleri yok:a015:
Geçmiş sınavlardan da birebir 32 soru sorulmuş.
Siz nasıl hazırlandınız paylaşırsanız gerçekten sevinirim zira kasım sınavında bu işi artık bitirmek istiyorum:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?