- 2 Nisan 2020
- 31
- 10
- 29
- Konu Sahibi 33Kibarcik33
Öncelikle merhabalar malesef bende vajinismus illetiyle uğraşıyorum 16 aylık evliyim ve hala bu sorunu çözebilmiş değilim.. kendi başıma çözmeye çalıştım olmadı doktor yardımı aldım çok şükür uyguna bir doktor bulabildim zar zor doktorun dediği tek şey sen kendi kendini tedavi etmişsin bana gerek kalmamış sen sadece kendine bir destek arıyorsun bende destek oldum.. doktora gitmeden önce dilatör set almıştım ve kendi başıma egzersiz yapıyordum ilk zamanlar çok zordu ama 3. Boyuta kadar kendi başıma yapabildim 4. Olmuyordu çok zorladım çok denedim yapamadım bu yüzden doktora gitmeye karar verdim doktor bendeki ilerlemeyi görünce çok şaşırdı yardımıyla 4 yaptım şuan egzersizlere devam ediyorum doktordan gelince 1 hafta egzersiz yaptım doktora danışıp eşimle denedim ama yine olmadı bütün hevesim inancım kırıldı.. doktorla tekrar konuştum bu süreçte olmayabilir herkes sıkıntıda denemeyin sadece egzersizlere devam et dedi ama 4.boyut çok zorluyor beni çok fazla acı çekiyorum bebek yağı kullanıyordum doktor ultrason jeli önerdi ama ikisi de çok fazla can yakıyor.. lütfen yardım edin bende sizler gibi bu sorunumu çözebileyim.. çünkü cikmazdayim çok şükür esim çok anlayışlı olmazsa olmasın sorun değil diyor ama kendimde eksiklik hissediyorum bizden sonra evlenenlerin bile çocuğu oldu ve ben daha yolun başındayım.. çok fazla yazı okudum mesela benden daha kötü durumda olanlar varmış hiçbir şekilde egzersiz yapamayanlar ama çok şükür onlar dahi atlatmış sizce ben nerede yanlış yapıyorum bu sorunu nasıl yenerim yardımlarınızı bekliyorum..