evet verdiler tbiki ilkinde doğum kontrol hapı kullanıyordum o ara grip olmuştum dr gripliyken koruma düzeyi düşer ondan olmuştur dedi ikincisi içinde iğneyle hamile kaldım küçük bebeğim olduğu için iğne önerilmişti %2 ihtimal sana denk geldi dedi iğne gününü o hesaplıyodu o yazıyodu onun kontrolünde vuruluyodu çünkü birde benim adet sirkülasyonun 21 gün yani normalden daha sık yumurtluyorum ve hiç bir rahatsızlığım kötü alışkanlığım olmadığından herseferinde sağlıklı yumurtluyomuşum bebişe kıyamadım dra da gidemedim önceki güne kadar eşim gidelim dedikçe beynim reddediyodu sanki hamile olduğumu umursamıyodum önceki gün gittik sanırım iki kalp atışı var dedi umarım ikiz olmaz haftaya gene gidicem net bşi söytleyemem dedi ilk kızzımdada iki kalp atışı vardı ikinci gitmeye kaybolmuştu kayıp kardeş sendromu demişti umarım buda öyle olur kıyamadım kızım zatençok uyumlu bi bebek bebekler insaç yormuyo suan sadece hareketli dönemine girdi onun sıkıntısı var sadece ama diğer bebiş doğana kadar yürümeye başlayacak ve o hareketi kaybolacak dedi dru rabbime sığındım yavruma kıyamadım rabbim kolaylığını versin ama hala kızımdaki heyecan yok kzıımdaki gibi dikkatli değilim malum bebeğim kucak bebeği ve ağır bi bebek onu kaldırıp onla oynamak zıplamak zorundayım hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz ve güzel dilekleriniz için belkide bi bunalımla yavruma kıyacaktım şimdide nolur dua edinde ikiz olmasın çok korkuyorum annem ikiz eşi anne tarafında 5 baba tarafında 3 iki var yani bizde ikiz biraz yaygın hepinize tekrar teşekkür ediyorum