• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatyada sizce en iyi çocuk doktoru kim

cancan44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
22
0
36
Malatya
Mrb arkadaşlar malatyada bidiğiniz en iyi cocuk doktoru kim oğlum 3 aylık grip oldu doktoru aferın ve mukotik surup verdi ve agır ilaçalr o yuzden başka doktora gtrmek istyruz

yok canım rica ederim malatyalıyız birbirimize yardımcı olacaz tabi öyle bişey bilmiyomuş gibi druyor sana bilirsin ama acayip bilgili ve tecrübeli bi doktor benim kızma 3 yaşında yazdı ilk antibiyotiği ben de şaşırıncı bu sefer türkü söyleyerek geçiremeyecez diyo ve 24 saat arayabiliyosun evide hastanenin yanı hemen geliyo sen haatanye gidene kadar bence geciktirme git bende sana şeyi soracam sen kadın doğumda kime gittin anlaturmısını teşekür şimdiden

çok teşekkür ederim senden cevb bekledm yarın randevu alayım.ben denizhan denize gittm şiddetle tavsiye dyorum mükemmel biri ilgisi alakası ve güleryuzu çok memnun kaldım anamedde

mujde hastanesinin sitesine grdm doktoru bulamadım hala çalışıypr deilmi sitedemi ekli deil acaba bide sen grip oldugunda ne yapıyrdn bebişe

canım senin bebeğin biraz küçük ama inan zamanla onu okaar iyi tanıyacaksın ki ben doğal yollarla halledemeyince ilaçlara başvururdum inşallah çabucak atlatırsınız.evet deniz han beye gittim hakaten çok ilgili pskolok gibibakalım inşallah bigün kuzularla beraber buluşup tanışırız kib aeol

kusura bakma cnm giremedm siteye kac gundur inşallh tanısırz bebişim daha ii ancak işe başladım ben 3,5 aylık oldu :(( ve biberon almıyr kayınvalidem cok zorlanyr çğle arsı gdyrm emzirym azcık yedirblymusz sut sagyrm sagdıgım sutu de almıyo perişanız.biberon konusunda tecruben varsa yardımcı olabilirmisinz

Back