- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Hiç canını sıkma Rabbim inşallah nasip edecek bu sefer de mutluluktan ağlayacaksınCanımm beniim Allah razı olsun bugün biraz duygusalım ağladım az şimdi iyimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç canını sıkma Rabbim inşallah nasip edecek bu sefer de mutluluktan ağlayacaksınCanımm beniim Allah razı olsun bugün biraz duygusalım ağladım az şimdi iyimmm
Canm senin kaçıncı gün embriyosuyduCanımm beniim Allah razı olsun bugün biraz duygusalım ağladım az şimdi iyimmm
3.gün embriyosu iyi kalite 2 adet transfer edildi canımmCanm senin kaçıncı gün embriyosuydu
Anladım canm hayırlısı olsun bazı yorumları okudum Mustafa hoca bazen işlemlere girmiyomus asistanları giriyormuş doğrumu senin işlemini musafata hocamı yaptı3.gün embriyosu iyi kalite 2 adet transfer edildi canımm
Yok canım öyle birşey tabiki işlemi o yaptı ben hiç duymadımAnladım canm hayırlısı olsun bazı yorumları okudum Mustafa hoca bazen işlemlere girmiyomus asistanları giriyormuş doğrumu senin işlemini musafata hocamı yaptı
Uyduruyolor sırf karalamak için insanları yanlış yönlendiriyorlar ben çok istiyorum mustafa hocada yapmak arastryrm böyle bı yoruma denk geldim sormak istedim sağol canm çok soru sordum k.bakmaYok canım öyle birşey tabiki işlemi o yaptı ben hiç duymadım
Olsun kuzum hiç önemli değil rica ederim her zamanUyduruyolor sırf karalamak için insanları yanlış yönlendiriyorlar ben çok istiyorum mustafa hocada yapmak arastryrm böyle bı yoruma denk geldim sormak istedim sağol canm çok soru sordum k.bakma
Teşekkür ederim canmOlsun kuzum hiç önemli değil rica ederim her zaman
Teşekkür ederim canm iyi akşamlar canm nasılsın test yaptn mı merak ettim
Kafam o kadar dalgın ki sana yazgm msji kendime yazmsm neyse canm nasılsın test yaptn mı merak ettim seniOlsun kuzum hiç önemli değil rica ederim her zaman