- 20 Aralık 2020
- 17.124
- 2
- 76.066
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
Eğer ki yaş faktöründe varsa bekleme canım bana doktorum böyle demişti evet kolay hamile kalanlar var ama zamanda alabilir beklemek yordu vallaYani sende haklisin bakalim neler bekliyor bizi ben daha napicagima karar veremedim okadar kafam karisikki
Aynen sorma yasim 25 ama ergenligimden beri pko var zaten bide 3 yili doldurduk artik insan yipraniyor bide disardan gelen baski igrenc tavirlar sorgu sualler beni depresiyona itti yeni yeni toparlaniyorum ins sans bizden yana olur artik hakkimizda hayirlisiEğer ki yaş faktöründe varsa bekleme canım bana doktorum böyle demişti evet kolay hamile kalanlar var ama zamanda alabilir beklemek yordu valla
Sen nerede yaşıyorsun canım ben Amerikadayım ama az kaldı süremiz kaldı döneceğiz nasipseAynen sorma yasim 25 ama ergenligimden beri pko var zaten bide 3 yili doldurduk artik insan yipraniyor bide disardan gelen baski igrenc tavirlar sorgu sualler beni depresiyona itti yeni yeni toparlaniyorum ins sans bizden yana olur artik hakkimizda hayirlisi
Almanyadaym bende canim insallah hissetigin diledigin gibi olurSen nerede yaşıyorsun canım ben Amerikadayım ama az kaldı süremiz kaldı döneceğiz nasipse
bir de öyle bir rahatlık var sanki gelince her şey yoluna girecek gibi âmin inşallah ben hep olumlu düşünüyorum doğurganlığımız yüksek
İnşallah kuzum dilediğiniz gibi olur Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsinAlmanyadaym bende canim insallah hissetigin diledigin gibi olurneden türkiyeye geliyorsunuz sormamda sakinca yoksa hersey cok pahallandi türkiyede gecinebilcekmisniz
Yaa öylemi ozaman cok şanlisiniz cok iyi nsevindimİnşallah kuzum dilediğiniz gibi olur Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin
biz zaten eşimin görev sebebiyle gelmiştik 2 yıllığına görev süremiz bitti kaldığımız yerden devam ben de şu an ücretsiz izindeydim inşallah geldiğimde işime de başlıcam
Benim seçeneklerim arasında öneren çok kişi var canım Denizhan Deniz Uğraş Uçar doktorlar. Malatya’da mı yaşıyorsunKızlar doğufertile giden var mı yada orda yakın zamanda tüp bebek tedavisi gören var mi
Evet canım gidiyorum . Denizhan beye . Transferim oldu yeni. Benim gibi yaptıran sonuç alan veya sonuç bekleyen var mı diye merak ettimBenim seçeneklerim arasında öneren çok kişi var canım Denizhan Deniz Uğraş Uçar doktorlar. Malatya’da mı yaşıyorsun
Ay inşallah pozitif haberle gelirsin canım beniimEvet canım gidiyorum . Denizhan beye . Transferim oldu yeni. Benim gibi yaptıran sonuç alan veya sonuç bekleyen var mı diye merak ettim
Erkek infertilite inşallah. Sonucu ne olur bilmiyorum ama Denizhan beyi seviyorum naif ve kibar pozitif biri .Ay inşallah pozitif haberle gelirsin canım beniimSen nasıl memnun kaldın mı? Sıkıntınız neydi
bana da şimdi üst üste bildirim gelmiş canım kuzum, dualarımdasın darısı sana ve isteyen herkese inşallah
Laleee ablacımAllahım gönlüne göre versin inşallah canım.
Rabbim en yakın zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kolaylıkla.
Evet canımm beniim bana da çok önerdiler Denizhan beyiKesin yazmışlardır yorumları okumadım ama Denizhan Deniz diyorum ben. Bi görüşmeni tavsiye ederim canım.
Oyy canımsınnbana da şimdi üst üste bildirim gelmiş canım kuzum, dualarımdasın darısı sana ve isteyen herkese inşallahdoğu fertil hakkında her türlü sorunuzu cevaplarım
Allah razı olsun amin inşallahAllahım gönlüne göre versin inşallah canım.
Rabbim en yakın zamanda sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kolaylıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?