• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya’da Labioplasti ameliyatı olanlar!!!

zeyzey6644

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
3
0
1
35
Arkadaşlar Malatya da labioplasti yaptıran var mı? Hangi doktora yaptırdınız ve süreç nasıl ilerlerdi çok aradım ama forumda bulamadım.. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler ☺️

Bende Bursada yaptırdım yakın zamanda. Süreç olarak da ilk bir haftayı saymazsak rahat atlattım denilebilir. İlk hafta ister istemez agrı, acı oluyor ama dayanılmıyacak acılar değil olması gerektiği gibi. Labioplasti sonrası temizlik çok önemli kendini temiz tutup enfeksiyon kapmazsan iyileşme sürecin hızlanır.Ve aonrasında ödemin inene kadar lürçtfwn saat başı bakma hatta ilk 3 gün hiç bakma

Bende Bursada yaptırdım yakın zamanda. Süreç olarak da ilk bir haftayı saymazsak rahat atlattım denilebilir. İlk hafta ister istemez agrı, acı oluyor ama dayanılmıyacak acılar değil olması gerektiği gibi. Labioplasti sonrası temizlik çok önemli kendini temiz tutup enfeksiyon kapmazsan iyileşme sürecin hızlanır.Ve aonrasında ödemin inene kadar lürçtfwn saat başı bakma hatta ilk 3 gün hiç bakma
Doktortakvmi adlı sitede yorumlar var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum..aylardır araştırıyorum en önemli şey doktor diyorlar ama kimse yok olan bilgi alabileceğim başka bir şehirde yaşıyorum ve burada hiç yok doktor:( olmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum açıkçası böylede rahatsız oluyorum görüntüden, akıntıdan..

Back
X