malatyada doğum yapanlar, nerde hangi doktorla yaptınız? memnunmusunuz?

wbc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
6
0
36
Malatya
görev icabı malatyadayım.pek kimseyi tanımıyoum.kadın doğum doktorları ve hastaneler hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

görev icabı malatyadayım.pek kimseyi tanımıyoum.kadın doğum doktorları ve hastaneler hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende malatyadayım doğumuma 2 hafta kaldı ben sevgi hastanesinden derya karaçay a gidiyorum çok memnunum inşallah rahat yaptırır doğumumuda tavsiye ederim sezeryan diyorsanda gözde hastanesinde ismail evren var onu tavsiye ederim

yaa sizi gördüm nasıl sevindim anlatamam :) ilk malatyada kadın doğum dr u bulmak için girmiştim siteye. tesadüf eseri ben de derya hanımı keşfettim. şimdi 17 haftalığız e gayet memnunuz. geçenlerde 6 aylık bebeği olan bi arkadaşa gittik o da doğumu derya hanımda yapmış. biz de biraz konuştuk normal doğumu daha çok tavsiye ediyordu zaten. arkadaş 2. doğumunu ondan yapmış memnundu. yalnız bizim bi arkadaş doğumuna 4 hafta kala malatyaya gelecek. burada derya hanımdan başka normal için tavsiye edeceğiniz kimse var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…