• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malatyada doğum yapanlar, nerde hangi doktorla yaptınız? memnunmusunuz?

wbc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
6
0
36
Malatya
görev icabı malatyadayım.pek kimseyi tanımıyoum.kadın doğum doktorları ve hastaneler hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

görev icabı malatyadayım.pek kimseyi tanımıyoum.kadın doğum doktorları ve hastaneler hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

bende malatyadayım doğumuma 2 hafta kaldı ben sevgi hastanesinden derya karaçay a gidiyorum çok memnunum inşallah rahat yaptırır doğumumuda tavsiye ederim sezeryan diyorsanda gözde hastanesinde ismail evren var onu tavsiye ederim

yaa sizi gördüm nasıl sevindim anlatamam :) ilk malatyada kadın doğum dr u bulmak için girmiştim siteye. tesadüf eseri ben de derya hanımı keşfettim. şimdi 17 haftalığız e gayet memnunuz. geçenlerde 6 aylık bebeği olan bi arkadaşa gittik o da doğumu derya hanımda yapmış. biz de biraz konuştuk normal doğumu daha çok tavsiye ediyordu zaten. arkadaş 2. doğumunu ondan yapmış memnundu. yalnız bizim bi arkadaş doğumuna 4 hafta kala malatyaya gelecek. burada derya hanımdan başka normal için tavsiye edeceğiniz kimse var mı??

Back