Y yazzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2010 21 0 86 Malatya 9 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yazzz #1 kızlar nişanımın dış çekim yapılmasını istiyorum bunun için bir fotografcı ile anlaşmam gerekiyor studyo ile dış çekim ypan arkdaşlar yardım lütfen..
kızlar nişanımın dış çekim yapılmasını istiyorum bunun için bir fotografcı ile anlaşmam gerekiyor studyo ile dış çekim ypan arkdaşlar yardım lütfen..
B Bercemicmimarlik Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2010 80 0 36 İstanbul 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi yazzz #2 merhabalar; Hala dış çekim fotoğrafçısı arıyor musunuz? Eğer isterseniz tanıdıklarım var.
G gksnnnnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2012 1 0 36 Ankara 26 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yazzz #3 öncelikle merhaba eylül ayında malatyada düğünümüz olacak buyüzden fotograf çekimi için fotografcı arıyorum..hala bukonuda bilgi sahibiyseniz yardımlarınızı bekliyorum..
öncelikle merhaba eylül ayında malatyada düğünümüz olacak buyüzden fotograf çekimi için fotografcı arıyorum..hala bukonuda bilgi sahibiyseniz yardımlarınızı bekliyorum..
S separes Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 81 2 26 14 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yazzz #4 önerileriniz varsa lütfen yazar mısınız ?