malatyada burun estetiği

mlt44

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2011
137
61
298
selam ben burun estetiği olmak istiyorum ama çok korkuyorum malatya da devlet hastanesine gittim kulak burun boğaza hakan küleliy le görüştüm çok iyi bir doktordu fakat ameliyatı yazın olmamamı söyledi...
doktor konusunda çok kararsızım bilge türk bilen ve hakan aydoğan isimlerini çok duydum birde kulak burun boğazcı araştırmada Tamer erdemdi galiba iyi dediler ama ama plastik cerahha mı yoksa kbb olsam kararsızım.. hatta ameliyat olma konusunda da çok kararsızım çünkü alerjik(saman) nezlesi var bu beni çok tedirğin ediyor çünkü duyumlarıma göre zor bir ameliyat ve sonrası buruna dikkat etmek lazım alerjim olduğundan dolayı sürekli burun kaşınıyor mecbur kaşıyorum. ameliyat olanlardan bu konuda fikir istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
seni bu kadar endişelendiriyorsa her iki konudada tecrübe sahibi yada ameliyata iki doktorun girdiği kbb ve estetikçi tercih etmelisin
kbb ye ameliyat olursan burunun içi iyi olur ama dışı iyi olmaz estetik cerrahlar gibi çok tecrübesinin olması lazım ileride yada çok uzun süre geçmeden dış görüntünle ilgili problemler yaşar revizyon olma ihtiyacı duyarsın o yüzden ya her iki konuda tecrübeli birilerini bulmalısın yada ameliyata her iki daldan giren doktorları ama bilge bey hem sağlık açısından hem gördüğüm kadarıyla estetik açısından başarılı bir doktor neden ona gitmiyorsun

canım sanırım sen malatyada yaşıyorsun. eğer imkanın varsa bence bilge beyin yanına git seni bir muayene etsin gerekli yönlendirmeyi sana o yapsın. çünkü burda seni herkes farklı yönlendirir. en iyisi uzmandan bilgi almak bence. ayrıca şunu da söyleyim kbb uzmanı olup da aynı zamanda çok güzel estetik ameliyatı yapan doktorlar da var. ama malatyadakileri bilmiyorum.

evet tatlım malatyadayım.. 4-5 ay önce bilge beyin bulunduğu araştırma hastanesine gittim giriş yaptım muayene olmak için girdiğimde asistan vardı. muayene etti kararınızı verin gelin dedi...bende o zaman öyle olunca geri pek üstüne düşmedim...

ay canım ya ordaki asistanlar çok gıcıklar insanı sinir etmekten başka işe yaramıyorlar. keşke bilge beyle görüşmek için ısrar etseydin. sonuçta ameliyatı yapacak olan bilge bey. eğer kafana çok takıyorsan mutlaka bilge beyle görüş derim. asistanlar geleni başından savmaya çalışıyorlar...

canım birinin dışında diğerleri çok iyi aslında çok anlayışlılar bana o biri ameliyathaneye inerken takı takma yoksa ameliyat olamazsın dedi bende aslında önlüğe çok yakışıyor diyecektim ama vazgeçtim bende çok sinir olmuştum neyse ki ameliyatımda o yoktu ben orada kaldığım sürece görmedim kendisini yoksa kendimi tutamayıp bir şeyler söylerdim....

bende gittiğimde kesin kararın mı dediler bende bilge bey ile görüşmek istediğimi söyledim ameliyattan sonra görüşebileceğimi söylediler şehir dışından gelmeme rağmen bekledim onun ile görüştükten sonra karar verdim keşke bir kez görüşseydin o senin için daha faydalı olurdu canım eksiğini gediğini anlatırdın aklına takılan her şeyi sorardın...

bende pişman oldum görüşmediğim için ama bi daha gidecegim insallah..

ay canım ya ordaki asistanlar çok gıcıklar insanı sinir etmekten başka işe yaramıyorlar. asistanlar geleni başından savmaya çalışıyorlar...

haklısın aynen öyle yapyorlar bide 800 tl fiat çıkarmıstı o zaman asistan bana

haklısın aynen öyle yapyorlar bide 800 tl fiat çıkarmıstı o zaman asistan bana

canım sen hangi doktora ameliyat olmak istediğini söylemiştin? Bilge bey burun ameliyatlarından ücret almıyor ki çok şaşırdım sen öyle yazınca. nerden uydurmuşlar 800TL'yi?

mrb arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama bende kemerde var yani hem kbb hem de estetisyenin grmesini istiyorum acaba bilge beye ameliyat olsam estetik cerrahinin girmesine gerek kalır mı birde şehir dışından gelicem ve çalışıyorum çok fazla iznimde yok acaba hemen ameliyat tarihi verirmi?

canım sen hangi doktora ameliyat olmak istediğini söylemiştin? Bilge bey burun ameliyatlarından ücret almıyor ki çok şaşırdım sen öyle yazınca. nerden uydurmuşlar 800TL'yi?

valla canım bilge beyin asistanına muayne olmstum ona sormustum fiyat ne diye asistanı söylemişti.. ssk var benm ama bilmiyorum ya

hayır gitmedim bilge beye bu ara pek düşünmüyorum da kız kardeşim burun ameliyatı oldu çok zor.. tampon falan perişan etti benimde gözüm korktu yine(

bugun baska bişi duydum bilge bey malatya geldiginde ilk 10 hastasını ücretsiz amelyt yapmış isim yapmak için ondan sonra ücret karşılığı devam etmiş

nekadar doğru bilmiyorum.. Bilge beyin telefonu varsa bana özelden msj atabirmisnz?

varmı hastası acaba resimlerinizi görebilirmiyim merak ettim 1 foto yokmu kimsenin

lütfen bilge beyın hiç hastası yokmu forumda:92:

matmazelll msj için teşekkür ederim msj sayım yeterli olmadıgı için cevp atamadım..

Nerdeyse bu konuyu açalı 4 yıl olmuş ve 4 yıl sonra ani bi kararla geçen pazartesi muayene gittim bilge bey e sagolsun ilgilendi ne istedigimi sordu ve 4 gün sonraya gün verdi cuma günü ameliyat oldum çok şükür şimdilik iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…