evet tatlım malatyadayım.. 4-5 ay önce bilge beyin bulunduğu araştırma hastanesine gittim giriş yaptım muayene olmak için girdiğimde asistan vardı. muayene etti kararınızı verin gelin dedi...bende o zaman öyle olunca geri pek üstüne düşmedim...
ay canım ya ordaki asistanlar çok gıcıklar insanı sinir etmekten başka işe yaramıyorlar. keşke bilge beyle görüşmek için ısrar etseydin. sonuçta ameliyatı yapacak olan bilge bey. eğer kafana çok takıyorsan mutlaka bilge beyle görüş derim. asistanlar geleni başından savmaya çalışıyorlar...
evet tatlım malatyadayım.. 4-5 ay önce bilge beyin bulunduğu araştırma hastanesine gittim giriş yaptım muayene olmak için girdiğimde asistan vardı. muayene etti kararınızı verin gelin dedi...bende o zaman öyle olunca geri pek üstüne düşmedim...
bende gittiğimde kesin kararın mı dediler bende bilge bey ile görüşmek istediğimi söyledim ameliyattan sonra görüşebileceğimi söylediler şehir dışından gelmeme rağmen bekledim onun ile görüştükten sonra karar verdim keşke bir kez görüşseydin o senin için daha faydalı olurdu canım eksiğini gediğini anlatırdın aklına takılan her şeyi sorardın...
ay canım ya ordaki asistanlar çok gıcıklar insanı sinir etmekten başka işe yaramıyorlar. asistanlar geleni başından savmaya çalışıyorlar...
haklısın aynen öyle yapyorlar bide 800 tl fiat çıkarmıstı o zaman asistan bana
canım sen hangi doktora ameliyat olmak istediğini söylemiştin? Bilge bey burun ameliyatlarından ücret almıyor ki çok şaşırdım sen öyle yazınca. nerden uydurmuşlar 800TL'yi?
valla canım bilge beyin asistanına muayne olmstum ona sormustum fiyat ne diye asistanı söylemişti.. ssk var benm ama bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?