Siz ameliyat oldunuz mu, olduysanız kime oldunuz. Bende Hıdır beyin nasıl olduğunu merak ediyorum. Bilgi edindiyseniz paylaşır mısınızEvet arkadaşlar ameliyat olacağım malatyadaki tüm doktorları araştırmaya çalışıyorum ama bu 2 doktor hakkında pek bilgi edinemedim. Yüksel Toplu veya Hıdır Kılınç'a burun ameliyatı olanlar ya da bir tanıdığı yaptırmış olanlar yardımcı olabilir mi lütfen :)
Bir arkadaşım Yüksel beye ameliyat oldu kendisi kbbci. Arkadaşımın burnu kırıktı ameliyt sonucu burun kemiği çok güzel oldu ama ucuna bir şey yaptırmadığı için emin olamadım acaba estetik başarısı da iyi midir diye?
Benim burnumda hafif bir kemer var ayrıca burun ucumu da küçültmek istiyorum. Bir de sağ tarafımda kemik eğriliği var bu yüzden sürekli veya sık sık olmasa da burnum tıkanıyor özellikle yatarken.
Hıdır Kılınç ise estetik cerrah. hakkında pek iyi şey duymadım ama en azından bir hastasını görmek lazım diye düşünüyorum önyargılı olmamak adına.
Yardımcı olursanız çok sevinirimm
İikisi hakkında da bilgi edinemedim malesef, zafer tezele oldum. O araştırmada fiyatı bilmiyorumVe yüksel bey hangi hastanede fiyatları ne kadar,bir bilginiz var mı?
Zafer Tezel hangi hastanede, fiyati neydi ve memnun musunuz peki. Rahat nefes alabiliyomusunuz görüntü istediginiz gibi mi. Çok soru sordum kusura bakmayin :)İikisi hakkında da bilgi edinemedim malesef, zafer tezele oldum. O araştırmada fiyatı bilmiyorum
Harikasiniz cok guzel anlatmissiniz
Burnunuz nasıl oldu acaba resim atabilir misiniz bende olmak istiyorumdaİikisi hakkında da bilgi edinemedim malesef, zafer tezele oldum. O araştırmada fiyatı bilmiyorum
Merhaba ameliyati oldunuz mu? Bende ayni kisiye olmayi dusunuyorum fiyatini ve memnun olup olmadiginizi sormak istedim de yardimci olursanız çok sevinirimArkadaslar 10 gün sonra Hıdır kılınç a burun estetiği yaptırıcam . Hiç bir yorum veya bilgi bulamadım olan ya da duyan varsa lutfen cevap verebilir mi
Merhaba bende burun estetigi olmayi dusunuyorum hıdır beye siz memnun kaldiniz mi isinde iyi mi? Birde burun konusunda fiyati biliyor musunuz eger yardimci olursanız çok sevinirimbir ay sonra bende hıdır beye meme büyütme ameliyatı olacagım bi bilginiz varsa paylaşır mısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?