• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatyada Burun Estetiği: Yüksel Toplu vey Hıdır Kılınç'a ameliyat olanlar?

xxggxx

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
26
2
6
29
Evet arkadaşlar ameliyat olacağım malatyadaki tüm doktorları araştırmaya çalışıyorum ama bu 2 doktor hakkında pek bilgi edinemedim. Yüksel Toplu veya Hıdır Kılınç'a burun ameliyatı olanlar ya da bir tanıdığı yaptırmış olanlar yardımcı olabilir mi lütfen :)
Bir arkadaşım Yüksel beye ameliyat oldu kendisi kbbci. Arkadaşımın burnu kırıktı ameliyt sonucu burun kemiği çok güzel oldu ama ucuna bir şey yaptırmadığı için emin olamadım acaba estetik başarısı da iyi midir diye?
Benim burnumda hafif bir kemer var ayrıca burun ucumu da küçültmek istiyorum. Bir de sağ tarafımda kemik eğriliği var bu yüzden sürekli veya sık sık olmasa da burnum tıkanıyor özellikle yatarken.
Hıdır Kılınç ise estetik cerrah. hakkında pek iyi şey duymadım ama en azından bir hastasını görmek lazım diye düşünüyorum önyargılı olmamak adına.
Yardımcı olursanız çok sevinirimm

Arkadaşlar Zafer Tezel dışında OPR. DR. AHMET ARSLAN'A VE OP. DR. EMİR BURAK YÜKSEL'e BURUN AMELİYATI VEYA BAŞKA BİR AMELİYAT OLAN VAR MI?_varsa süreci biraz anlatabilir mi ve ücreti?

Evet arkadaşlar ameliyat olacağım malatyadaki tüm doktorları araştırmaya çalışıyorum ama bu 2 doktor hakkında pek bilgi edinemedim. Yüksel Toplu veya Hıdır Kılınç'a burun ameliyatı olanlar ya da bir tanıdığı yaptırmış olanlar yardımcı olabilir mi lütfen :)
Bir arkadaşım Yüksel beye ameliyat oldu kendisi kbbci. Arkadaşımın burnu kırıktı ameliyt sonucu burun kemiği çok güzel oldu ama ucuna bir şey yaptırmadığı için emin olamadım acaba estetik başarısı da iyi midir diye?
Benim burnumda hafif bir kemer var ayrıca burun ucumu da küçültmek istiyorum. Bir de sağ tarafımda kemik eğriliği var bu yüzden sürekli veya sık sık olmasa da burnum tıkanıyor özellikle yatarken.
Hıdır Kılınç ise estetik cerrah. hakkında pek iyi şey duymadım ama en azından bir hastasını görmek lazım diye düşünüyorum önyargılı olmamak adına.
Yardımcı olursanız çok sevinirimm
Siz ameliyat oldunuz mu, olduysanız kime oldunuz. Bende Hıdır beyin nasıl olduğunu merak ediyorum. Bilgi edindiyseniz paylaşır mısınız

İikisi hakkında da bilgi edinemedim malesef, zafer tezele oldum. O araştırmada fiyatı bilmiyorum
Zafer Tezel hangi hastanede, fiyati neydi ve memnun musunuz peki. Rahat nefes alabiliyomusunuz görüntü istediginiz gibi mi. Çok soru sordum kusura bakmayin :)

Merhaba iki gün önce Yüksel topluya ameliyat oldum. Bilgi almak isteyen varsa yardimci olabilirim. ☺

Merhaba , ben 2hafta sonra yuksel hocaya olmak istiyorum burundan memnun musunuz cok aci cektiniz mi sureci anlatir misiniz ?

tabiki anlatayım. Öncelikle ameliyat öncesi biraz sorun yaşadım ve çok heyecanlıydım. Sol tarafta deviasyon vardı şeklinide beğenmiyordum zaten kemeri vardı. Yüksel hoca hepsini halledeceğini söyledi. Ameliyattan bir gün önce kan verme vb işlemlerini yaptırmak için gittim. Tabi o gece biraz heyecanlı oldugum için kolay gecmedi :) Ameliyat için sabah 7 buçukta hastanede oldum.hemşirelerle görüştük odaya geçtik beklemeye başladım. saat 10 gibi ameliyat için çağırdılar çok stresliydim tabiki kıyafetlerimi çıkardım önlüğü giyindim ameliyathaneye indm. Biraz bekledikten sonra Yüksel Hoca geldi. Muayene için gittiğimde söylediklerini tekrar etti. Neler yapacagını anlttı. Biraz daha iyi hissettim. Sonra hemşireler anestezi ekibi asistan doktorlar geldi hepsi çok kibar ve ilgiliydi heyecanım kalmadı neredeyse.Konuşarak rahatlattılar diyebilirim:) Sonra damar yolu açıldı sanırım anestezi verildi maskeyi tuttular derin bi nefes aldım gerisini hatırlamıyorum :)) Uyandığımda yüzümde bi agırlık hissettim gözümü açtığımda odadaydım. Şimdi gayet iyiyim ameliyat sonrası iki saatte bir burun içini ıslatmak gerekiyo. krem falan verildi onları kullndım. Alçım çıkmadı ama güzel olduğuna eminim diyebilirim. Biraz stresli bi dönem ama hocamıza güvenim tamdı. O yüzden şuan memnunum :)

Arkadaslar 10 gün sonra Hıdır kılınç a burun estetiği yaptırıcam . Hiç bir yorum veya bilgi bulamadım olan ya da duyan varsa lutfen cevap verebilir mi

Arkadaslar 10 gün sonra Hıdır kılınç a burun estetiği yaptırıcam . Hiç bir yorum veya bilgi bulamadım olan ya da duyan varsa lutfen cevap verebilir mi
Merhaba ameliyati oldunuz mu? Bende ayni kisiye olmayi dusunuyorum fiyatini ve memnun olup olmadiginizi sormak istedim de yardimci olursanız çok sevinirim

bir ay sonra bende hıdır beye meme büyütme ameliyatı olacagım bi bilginiz varsa paylaşır mısınız :)
Merhaba bende burun estetigi olmayi dusunuyorum hıdır beye siz memnun kaldiniz mi isinde iyi mi? Birde burun konusunda fiyati biliyor musunuz eger yardimci olursanız çok sevinirim

Back