• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

malatyada bebek bakıcısı arıyorum...

gulsan38

güneş doğuyor....
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
3.121
73
363
merhaba malatya fahri kayhanda oturuyorum,devlet memuruyum, hafta içi gündüz 2 yaşındaki oğluma bakacak bakıcı arıyorum.

canım ben malatyada oturuyorum.henüz çocuğum yok ama ben de çalışıyorum.beni yanlış anlamanı istemem ama iş ortamından birilerinin tanıyıp referans olabiliceği bi bakıcı olsa belki daha güvenilir olabilir senin için.ben etrafa sorarım.birileri olursa sana haber veririm.acil mi lazım.yoksa işe başlamana daha vakit var mı?

bende önce o yöntemi denedim ve bir bakıcımız var şuan ama işe yaramazın teki, çocukla hiç ilgilenmiyor ve akşama kadar tv nin başında keyif çatıyor, yani referanslı olmasıda bi işe yaramadı canım, acil arıyorum yardımcı olursan çok sevinirim..

etrafıma sorar soruştururum canım.bulursam hemen sana dönerim.Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.

ilgine çok teşekkür edrim canım, telefonumu özelden mesaj attım sana ilgilenen birini bulursan numaramı verebilirsin, iş yerimede yollayabilirsin...

merhaba malatya fahri kayhanda oturuyorum,devlet memuruyum, hafta içi gündüz 2 yaşındaki oğluma bakacak bakıcı arıyorum.
Merhaba Ben canan acik ogretim ogrencisiyim cocukg elisimi
merhaba Ben canan acik ogretim cocuk gelisimi ogrencisiyim 1 yila akrabamizin ogluna baktim deneyimin az cok var bana donus yaparmisiniz

bende önce o yöntemi denedim ve bir bakıcımız var şuan ama işe yaramazın teki, çocukla hiç ilgilenmiyor ve akşama kadar tv nin başında keyif çatıyor, yani referanslı olmasıda bi işe yaramadı canım, acil arıyorum yardımcı olursan çok sevinirim..
Size nasil ulasabilirim

Merhaba ben Gökçe universite ogrencisiyim annem adina sizinle irtibata gecmek isterim. Annem bebek bakiciligi yapmak istiyor. Eger hala bebek bakicisi ariyorsaniz numarami verebilirim.

ben de sivas ta yaşıyorum çocuğuma aynı apatmanda oturan komşum bakıyor. annem malatya da kendisine sormadım ama daha önceden çocuk bakmıştı belki olumlu bakar halla arıyorsanız kendisiyle görüşe bilirim. çünkü bakacak kişinin eğitiminden çok şevkat önemli sizi anlıyorum.

Back