• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası malatyada bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ecemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
118
0
96
45
Malatya
malatyada hafta ıcı 5 gün 2 yasındakı bebegıme bakacak ve ev ıslerınde yardımcı olacak bakıcı arıyorum

bende malatyadayım tanıdıgım var ıstersen soylerım kactan kaca bakmasını ıstıyosun bıde sızın evındemı bakacak bide fiyat ne kadar olacak

merhaba sabah 7.30dan aksam 4.30 a kadar hafta ici 5 gün benım evımde bakılacak fıyatı burdan söylemem uygun düsmez..
ıstersen özelden tel yazanılırım..

ecem merhaba rumuzunu karıstırıyor olabılırım daha once konusmustuk sen hala kararlısın su bakıcı ısınde krese verdıgımden berı benımıcım cok rahat canım bıze cok faydası oldu ıstahı arttı arkadaslarıyla ıyı gecınebılıyor artık ,renklerı bıle ogrendı tam ıkı yasına gırdı benım oglumda bakıcıya teslım etme bence canım servısede ver cocukta düzene gıırer yemesı ıcmesı uyuması saatlı olur cok memnun oldugum ıcın yazmak ıstedımm sevgiler...

canım benım evet karıstırmadın ben hala bakıcı arıyorum...aklımdakı soruları sana sorabılırmıyım..

-benım tek sorunum cok sık hasta olur mu kreste..
-sabahın erken saatınde ıse gıderken evden onuda uyandırmak sorun olmaz mı ... aslında ben ssk da hemsıreyım beydagında krese götürürken kendımde götürebilirim..ama ne bıleyım işte..
-bırde benım oglum cok terlıyor hanı orda dıkkat ederler mı terıne falan sık sık üzerını degıstırırler mı..

aklıma takılan cok sey var bır tarafım gönder hem sen rahat edersın hemde oglun dıyor bır tarafımda işte yazdıgım sorulara takılıyor...

bıraz anlatırsan sevınırım canım..

canım ıcın rahat olsun ben kac kere habersız gıttım gercekten cok ıyı bakıyorlar krese gıden cocukların bagısıklık sıstemı guclenıyor cabuk hastalanmıyorlar benım oglum hastalanmadı aksıne cok toparladı kılo aldı sabah uyandırmak benımde kafamı cok karıstırmıstı ama oyle bır duzene gırıyorlarkı benım oglum aksam 8 de uyuyor sabah 7.30 da uyanıyor 8.15 de de servıs alıyor onceden 12 ye kadar bızle otururdu bakıcıya guvenme arkadasım egıtımlı kısıler tarafından bakılsın cocuguna ben kresı cok arastırdım malatyanın en pahalı kresı ama deyıyor canım 420 servıssız 500 servıslı zaten bakıcıyada aynı ucret varılıyor kresın adı pinokyo oran sıtesının arkasında kalıyor aklında kalan bısey varsa yıne sor canım cevaplarım

canım benım saol cevabın ıcın
sımdı bır dönem annem gelecek bakacak
ama eger verırsem zaten pınokyoya verırım bende
belkı bu hafta ugrarım krese bır ön fıkır olur benım ıcın:emir_bebek:

Back