Malatya Turgut zal tp merkezinde Do. Dr. Bilge Trk Bilen'e Ameliyat olan var m?

Canım bende bilge beye oldum, kronik sinüzit hastasıyım, hatta ameliyat olduğum zaman akut sinüzit dönemindeydim, ameliyat sonrası burnumda tamponların olması hiç sorun çıkarmadı, sinüzitle tamponun ilgisi yokki

tamponsuz hiç bir doktorun ameliyat yapacağını düşünmüyorum, bildiğim tamponlar kanamayı durdurmak için koyuluyor

Bilgin Beye ameliyat olan arkadaşlar;
Acaba Bilgin Bey tamponsuz ameliyat yapıyor mu?Ben de Bilgin Beye ameliyat olmak istiyorum ama tamponla geçireceğim 2 güne dayanamam çünkü sinüzit var ve sinüsler aşırı baskı yapıp insanı delirtme noktasına getiriyormuş:KK43:((

tamponsuz burun ameliyatını duydum ancak Bilge Bey tamponsuz burun ameliyatı yapıyor mu bilmiyorum... sinüzit ile ilgili herhangi bir sorun oluşturup oluşturmayacağını da direk Bilge Bey ile görüş bence canım..

Arkadaşlar Bilgin Bey'le görüşme fırsatım olmadı,4-5 kez telefonla ulaşmak istedim ama çok yoğun galiba :S Kendisiyle görüşme fırsatı olan arkadaşlar acaba şubat ayının 2. veya 3. haftalarında uygun olup olmadığını sorabilirler mi?Bazı arkadaşlar ocak sonu - şubat başı full olduğunu yazmış bari şubat 2.-3. hafta dolu olmasa :KK43:
Bir de yazın burun ameliyatı olmak çok mu zahmetli oluyor?Yazın olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini almak isterim.
Ayrıca söylemek istediğim,tamponsuz burun ameliyatından ziyade silikonlu tamponların ne ölçüde burundan nefes almamıza izin verdiği idi.Silikonlu tampon kullananlarda da ortak bir fikir yok,Kimi çok iyi nefes alabildim diyor, kimi kan pıhtıları silikonu da tıkadı ,mecburen ağızdan nefes aldım diyor.öff sanki muayene olup ,ameliyat günü belirledim de tamponun derdine düşmüşüm :KK43:

papatya ben bilge beyi duydum ama gitmedimm burunlarını falan hiç görmedim hiç bi bilgim yok...ben gözde hastanesinde hakan aydoğan var estetik plastikçi ona ameliyat oldumm onun yaptıgı burunlar cokk hoşumaa gitmişti herkesin yuzune uygun yapıyo ve benim alçım yeni çıktı tazeyim yani:KK61: şiş oldugu haldee cokk begendim ayrıca bende sünizit yok ama bana slikon tampon takıldı nefesim iyiydi pek agrımda olmadı gerci bunyee meselesii bir sey diyemicem

ben Bilge Beyin hastasıyım ve pazartesi silikon tamponlar alınacak..alınırken acır diye cok korkuyorum açıkçası ama silikon tamponun ne işe yaradığını sordum asistanına yani neden bazılarında yok dedim.. normal nefes alabilmek için daha iyiymiş. yani ameliyat öncesinde nefes problemi olanlara uygulanıyormuş..

arkadaşlar bilge bey revizyon konusunda iyi mi ? bu sitede bilge beye revizyon ameliyatı olan arkadaşlar yok mu ? yardıma ihtiyacım var. 4 ay önce 2. ameliyat oldu. sonuç tam anlamıyla hüsran. burnumda eğiklik yokken ilk ameliyatımdan sonra eğildi. ikinci ameliyatımdan sonraysa düzelir diye umdum ama eğiklik barizleşti. psikolojim alt üst durumda. istanbulda yaşıyorum ama eğer bilge beydeyse sorunumun çözümü kalkıp buralardan malatyaya gitmeye razıyım

merhaba arkadaslar
ben de Bilge beye ameliyat olmak istiyorum.saglık güvencem var.Hangi durumlarda bu güvenceden yaralanabiliyoruz?burnumun sag tarafında kıkırdak egrılıgı var bu durumda saglık guvencesı gecerlı olur mu

shina merhaba canım bende bilge türk bilen'e ameliyat oldum geçen yıl ssk ile oldum senin durumundada geçerlidir ssk merak etme :13:

bende burun estetiği olmak istiyorum ama doktor konusunda şüphelerim var...

ve varsa resimleriniz görebilirmiyiz menun görunuo herkes yanlış bi msda göremedim amelıyat olanlar yazabilirmi lütfennnnn :97:

Arkadaslar ben yeni üye oldum ve bağkurum var. Bilge bey bana yardımcı olur mu? :KK43:( samsundan gelicem ve ben suanda msj atamıyorum numarasını bana bildirirseniz çok sevinirim ..

cnm benm arkadaşım hayat hastahanesinde oldu gecen sene hiç ama hiç begenmedim burnunu veeee kendiside memnun deil...ben, kuzenim ve halam bilge türk bilene amlyt olduu herpimizin burnuda farklııı ana burnuna çok baglı burnunun nsl olccagı..birimiz memnun olmasa digerlerimiz olmasdık emin ol..ben malatyada bilge türk bilenden daha iyi biidoktor yokkkk eminimmmm çünkü 2 senedir arraştırma yaptım bu estetik için..bidaha olcak olsam yine bilge türk bilene olurum..hatat bugunnn bi magzada çalışan bayan burnumu çok begndi iki sene önce özelde olmuş çok kötüydüüüü bilge türk bilene 15 gün sonra olcakmışş..tabi içine sinmiyorsa yaptırma sonuçtan pişman olcagını düşünüyorsan olmaaaa..ama şunu diyeyeim hayat hastahanesindekini hiç ama hiç begenmedimmmm..bence diger özellere bakk gözde hastahanesinde var bi plastik cerrah 1700 tl ye yapıyorrr ama onun hiç hastasını görmedigim için güvenip olmamıştımmm..tüm özel hastahanedeki doktorları biliyorum cnm hepsine muyene oldum:) bu arada ben 6 ay önce bilge türk bilene oldum estetik:)

nem rica etsem benı ark kabul edermısın ben de burun ameleyatı olacagım burnuna bakabılırmısyım?

inönü hastanesinin yakınlarında misafir evi varmış sanırım bilgi sahibi olanlar var mı ?

X