• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Malatya Göz Doktoru Arıyorum

Birtonsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2019
64
19
88
38
MAlatya
Arkadaşlar merhaba, malatya şehrinde bulunan arkadaşlarıma bir soru yöneltmek istiyorum. Özel ya da kamu hastanelerinde acaba lazer göz ameliyatı olan kimse var mı? Doktor önerebilir misiniz ve deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Uzun zamandır lazer ile göz çizdirmeyi düşünüyordum. 8 numaraya yaklaşan gözlüklerimden kurtulmak için. Görüştüğüm birkaç hekimden memnun kalmadım. Acaba önereceğiniz bir hekim varsa acilen bana yazar mısınız?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum ve herkese mutlu sağlıklı günler dilerim.

Arkadaşlar kimse yazmamış. Fakat ben göz için lazer oldum. Olurda bu yazımı okuyan olursa diye onlara yön göstermek ve bilgilendirmek amacıyla göz lazeri olduğumu yazmak istedim.

Göz lazer ameliyatımı Malatya da oldum. Doktorum ise Göz Doktoru Op. Dr. Mete Açıkgöz. Ağrısız lasık denilen bir yöntem ile çok kısa sürdü. Kornea yapısı uygun olan herkes bence ağrısız lasık denilen yöntem ile lazer göz ameliyatını gerçekleştirmeli ve gözlüklerine elveda demelidir. Kuzenim geçen yıl açık lazer oldu. Lazer sonrası çok ağrısı olduğu gibi, 3-4 gün ışığına çıkamadı. Mete Açıkgöz'ün bana önerdiği ve olduğum ağrısız lasık yöntemi sonucunda günlerce güneş gözlüğü takmama gerek kalmadı ve hayatıma hastaneden çıkar çıkmaz devam ettim.

Ağrıdan çok korkuyordum ama ağrısız Lasık ile hiç ağrım olmadı. Gözlüklerle girdiğim hastaneden kısa bir süre içerisinde nasıl oldu-bitti anlamadan gözlüklerimden kurtularak gözlüksüz çıktım.

İşimden geri kalmadım. Ağrı yaşamadım. Gözlük kullananlar bilir. Sürekli olarak bir eli gözlerine giderek, gözlüğü itme alışkanlığım sadece henüz geçmedi.

Televizyonu gözlüksüz görmenin keyfine paha biçilmeyeceğini ise şu an televizyonu gözlüksüz görürken anladım.

Siteye çok sık girmiyorum. Fakat herhangi bir sorunuz olması durumunda siteye girdiğim zaman hemen cevaplarım.

Herkese sağlıklı günler arkadaşlar.

Back