mal kardeşim

Ya çok sinirlisiniz bu nedenle okuyup anlayamıyor ve alıntılayamıyorsunuz ya da polemik için zemin hazırlıyorsunuz

Ilk yorumumu tekrarlıyorum biraz daha sabırrr
bir şeyi kabul etmemezlik etmiyorum da çeken bilir.anneme bile o kadar ergen eziyeti yapmıyor.

ben bulaşmıyorum kışkırtmıyorum.konuşmuyorum ki zaten konuşsam daha çok söver resmen bildiğiniz havlayan köpek gibi.

17 yaşında size söyleyemediği başka bir sürü sorunu olabilir ve hala ergenlik döneminde olabilir.17 yaşında bir erkek zaten ergenlik döneminden hala çıkmış değildir ki.Böyle şeyler olur bence sabredin ona onun diliyle karşılık vermeyin

Şizofreni bir hastalıktır..Hakaret olarak kullanmasanız iyi olur..Konunuzu bir şizofreni hastası yada yakınıda okuyor olabilir şuan..Bence onu düzeltin,hoş değil..

Çok sinir bozucudur eminim sizden yaşça küçük olması ve saygı beklediğiniz için yaptığı hareketler gözünüze batıyor... Ergen diyip saygısızlık yapmasına göz yumulmaz ergense ergenliğini bilsin küfür de neymiş bunun haklı bir yanı yok yani... Agresifliği konusunda korktuğu çekindiği Önemsediği birinden yardım isteyin vE onunla uygun bir dilde konuşsun... Allah sabır versin

Bu nasıl konu yahu? :KK70:
Kardeşiniz size çekmiş ya da siz aslında kardeş falan değilsiniz bence. :KK14:
Şaka bir yana da belki de psikolojik destek alması gerekiyordur kardeşinizin.

Şizofreni bir hastalıktır..Hakaret olarak kullanmasanız iyi olur..Konunuzu bir şizofreni hastası yada yakınıda okuyor olabilir şuan..Bence onu düzeltin,hoş değil..
hastası olanda bundan mutlu değildir zaten düzelmesi gerekir. gerçek hasta olsaydı tedavisi olurdu. zaten hasta değil de hasta gibiler insanların pozitivitesini bozuyor.gerçek hastaları bir şekilde iyileştirebiliyorlar.

Çok sinir bozucudur eminim sizden yaşça küçük olması ve saygı beklediğiniz için yaptığı hareketler gözünüze batıyor... Ergen diyip saygısızlık yapmasına göz yumulmaz ergense ergenliğini bilsin küfür de neymiş bunun haklı bir yanı yok yani... Agresifliği konusunda korktuğu çekindiği Önemsediği birinden yardım isteyin vE onunla uygun bir dilde konuşsun... Allah sabır versin
bende öyle düşünüyorum ergen olmak ayrı şey insan olmak ayrı
Bu nasıl konu yahu? :KK70:
Kardeşiniz size çekmiş ya da siz aslında kardeş falan değilsiniz bence. :KK14:
Şaka bir yana da belki de psikolojik destek alması gerekiyordur kardeşinizin.
bilmiyorum çok kardeşte gördüm de iş bu raddeye bu yaşta gelmesi saçma 15 değil 17 yaşında herkes ergenlikten geçiyor.seneler geçtikçe o uçan akıl biraz normale dönüyor.şu yıllar geçse de düzelmeyenlerden mi bilmiyorum.

hastası olanda bundan mutlu değildir zaten düzelmesi gerekir. gerçek hasta olsaydı tedavisi olurdu. zaten hasta değil de hasta gibiler insanların pozitivitesini bozuyor.gerçek hastaları bir şekilde iyileştirebiliyorlar.
Ama kardeşiniz şizofreni hastası değil..Siz o hastalığı hakaret olarak yada kardeşinizi kötülemek adına kullanırsanız bu hoş olmaz bundan bahsediyorum..Neyse..Durumunuz zor gerçekten..İnsanın en yakınının bu şekilde davranması çok üzücü..Şımarıklık,ergenlik biryana bence bunun altında yatan başka bir sebep var..Kardeşler kavgada eder,bazen birbirlerinide kıskanırlar,anlaşamadıkları zamanlarda olur..Ama ne olursa olsun kardeştirler ve aralarında güçlü bir bağ vardır..Sizin aranızdaki bu bağ kopmuş resmen..Bunun bence bir sebebi olması lazım..

ablacikk seni boyle sevmemesi normalll....
tabi saygı beklenince kötü oluyoruz.face den de çok hissetti ya yokluğumu.aynı cinsiyetten olsak boyumu posumu kıyafetimi kıskanıyo dicemde. ben kıskanacak bir şey bulamıyorum onda.onun nasıl icat ediyorsa sizde "ablacık"diyerek başınıza gelse nasıl davranacağınızı özetlemişsiniz

Ya ben bu konudaki yorumlari okuyunca niye bu kadar güldüm acaba?
Siz hic mi kardesinize mal demediniz?
Demedik demeyin lutfen ya.
Ben yegenime bile diyorum.
O zaman lan kelimesini de kullanmayin.
Lan daha kötü.
Valla bazen cok komik oluyorsunuz.

T tugsem_10 sen kardesine aldirma, daha ergenlikte. Ama benim kardesim bana böyle saygisizlik yapsaydi tokadı yerdi orasi da ayri mesele.
Acaba evlendin diye sana ofkeli olabilir mi?

ben büyüttüm annemle beraber annemle benden başka kim onu tanımlayabilir ki.büyüyünce böyle bir şeye dönüştü hiçbir karakterine müdahalem olmadı. annemde sağolsun saygı duymayı öğretmedi bana.
Demekki yanlış büyütmüşsünüz..
Hatayı birazda kendinizde arayın bence.

Ama kardeşiniz şizofreni hastası değil..Siz o hastalığı hakaret olarak yada kardeşinizi kötülemek adına kullanırsanız bu hoş olmaz bundan bahsediyorum..Neyse..Durumunuz zor gerçekten..İnsanın en yakınının bu şekilde davranması çok üzücü..Şımarıklık,ergenlik biryana bence bunun altında yatan başka bir sebep var..Kardeşler kavgada eder,bazen birbirlerinide kıskanırlar,anlaşamadıkları zamanlarda olur..Ama ne olursa olsun kardeştirler ve aralarında güçlü bir bağ vardır..Sizin aranızdaki bu bağ kopmuş resmen..Bunun bence bir sebebi olması lazım..
bende diyorum insanların çevresinde hastalarla değil hasta gibilerle dolu,yoksa hasta insanların hastalığını aşağılamıyorum.

Lan daha kötü.

T tugsem_10 sen kardesine aldirma, daha ergenlikte. Ama benim kardesim bana böyle saygisizlik yapsaydi tokadı yerdi orasi da ayri mesele.

Kardeşime mal demedim, toplum içinde anlatırken hiç demem. Dahası bir hastalığı bir hakaret unsuru olarak kullanmam şizofren gibi mesela. Yetiştirilme meselesi

Lan daha kötü.

dedim o bana dedi hatta ben bir dediysem o 10 dedi.yani her zaman demiyorum ama bazen saygısızlık yapmak için ergenliğe sığınmak olmuyor.ben bir tokat atsam o da on atardı heralde erkek olup gücüne güvenip.yapısı saldırgan anneme de atarlansa da bana daha agresif davranıyor.muhatap alsam kışkırtsam neyse.

Demekki yanlış büyütmüşsünüz..
Hatayı birazda kendinizde arayın bence.
ben 6 yaşına kadar doğru büyüttüm,o zamanda eğilimleri belliydi 6 yaşından sonra ne oldu bilmiyorum.

Kardeşime mal demedim, toplum içinde anlatırken hiç demem. Dahası bir hastalığı bir hakaret unsuru olarak kullanmam şizofren gibi mesela. Yetiştirilme meselesi
ben açıklamamı yazmıştım hastalıkla hasta gibiyle farkını inşallah heceleyerek okursunuz

tabi saygı beklenince kötü oluyoruz.face den de çok hissetti ya yokluğumu.aynı cinsiyetten olsak boyumu posumu kıyafetimi kıskanıyo dicemde. ben kıskanacak bir şey bulamıyorum onda.onun nasıl icat ediyorsa sizde "ablacık"diyerek başınıza gelse nasıl davranacağınızı özetlemişsiniz
Sizle ayni dusuncede degilim o yuzden sizle polemege giremiycem ....

Iyi tamam siz cok harika muthis yetistirildiniz, biz oyle yetistirilmedik oldu mu cicim??? :KK14:

dedim o bana dedi hatta ben bir dediysem o 10 dedi.yani her zaman demiyorum ama bazen saygısızlık yapmak için ergenliğe sığınmak olmuyor.ben bir tokat atsam o da on atardı heralde erkek olup gücüne güvenip.yapısı saldırgan anneme de atarlansa da bana daha agresif davranıyor.muhatap alsam kışkırtsam neyse.

ben 6 yaşına kadar doğru büyüttüm,o zamanda eğilimleri belliydi 6 yaşından sonra ne oldu bilmiyorum.

O zaman bir destek alsin bence. Psikolojik olarak. Kendini durdurmayi bilmiyor. Bu ilerde daha kötü sorunlara sebep olabilir..

X