ben gerçekleri söyledim.bence çok aşağıdayım.onu tanımlarken eksik okuyorsunuz.senınde hakarette ondan aşşağı kalır yanın yok maşallah
bende garip buluyorum.baba tarafında böyle.Aile iliskileriniz biraz garip geldi bana..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gerçekleri söyledim.bence çok aşağıdayım.onu tanımlarken eksik okuyorsunuz.senınde hakarette ondan aşşağı kalır yanın yok maşallah
bende garip buluyorum.baba tarafında böyle.Aile iliskileriniz biraz garip geldi bana..
bir şeyi kabul etmemezlik etmiyorum da çeken bilir.anneme bile o kadar ergen eziyeti yapmıyor.Ya çok sinirlisiniz bu nedenle okuyup anlayamıyor ve alıntılayamıyorsunuz ya da polemik için zemin hazırlıyorsunuz
Ilk yorumumu tekrarlıyorum biraz daha sabırrr
hastası olanda bundan mutlu değildir zaten düzelmesi gerekir. gerçek hasta olsaydı tedavisi olurdu. zaten hasta değil de hasta gibiler insanların pozitivitesini bozuyor.gerçek hastaları bir şekilde iyileştirebiliyorlar.Şizofreni bir hastalıktır..Hakaret olarak kullanmasanız iyi olur..Konunuzu bir şizofreni hastası yada yakınıda okuyor olabilir şuan..Bence onu düzeltin,hoş değil..
bende öyle düşünüyorum ergen olmak ayrı şey insan olmak ayrıÇok sinir bozucudur eminim sizden yaşça küçük olması ve saygı beklediğiniz için yaptığı hareketler gözünüze batıyor... Ergen diyip saygısızlık yapmasına göz yumulmaz ergense ergenliğini bilsin küfür de neymiş bunun haklı bir yanı yok yani... Agresifliği konusunda korktuğu çekindiği Önemsediği birinden yardım isteyin vE onunla uygun bir dilde konuşsun... Allah sabır versin
bilmiyorum çok kardeşte gördüm de iş bu raddeye bu yaşta gelmesi saçma 15 değil 17 yaşında herkes ergenlikten geçiyor.seneler geçtikçe o uçan akıl biraz normale dönüyor.şu yıllar geçse de düzelmeyenlerden mi bilmiyorum.Bu nasıl konu yahu?
Kardeşiniz size çekmiş ya da siz aslında kardeş falan değilsiniz bence.
Şaka bir yana da belki de psikolojik destek alması gerekiyordur kardeşinizin.
ablacikk seni boyle sevmemesi normalll....facebooktan bile sildim engelledim ya.bir 6 yaşındaki hali daha aklı başındaydı babam hayattayken bile daha o yaşlarda geçinemezlerdi.
Ama kardeşiniz şizofreni hastası değil..Siz o hastalığı hakaret olarak yada kardeşinizi kötülemek adına kullanırsanız bu hoş olmaz bundan bahsediyorum..Neyse..Durumunuz zor gerçekten..İnsanın en yakınının bu şekilde davranması çok üzücü..Şımarıklık,ergenlik biryana bence bunun altında yatan başka bir sebep var..Kardeşler kavgada eder,bazen birbirlerinide kıskanırlar,anlaşamadıkları zamanlarda olur..Ama ne olursa olsun kardeştirler ve aralarında güçlü bir bağ vardır..Sizin aranızdaki bu bağ kopmuş resmen..Bunun bence bir sebebi olması lazım..hastası olanda bundan mutlu değildir zaten düzelmesi gerekir. gerçek hasta olsaydı tedavisi olurdu. zaten hasta değil de hasta gibiler insanların pozitivitesini bozuyor.gerçek hastaları bir şekilde iyileştirebiliyorlar.
tabi saygı beklenince kötü oluyoruz.face den de çok hissetti ya yokluğumu.aynı cinsiyetten olsak boyumu posumu kıyafetimi kıskanıyo dicemde. ben kıskanacak bir şey bulamıyorum onda.onun nasıl icat ediyorsa sizde "ablacık"diyerek başınıza gelse nasıl davranacağınızı özetlemişsinizablacikk seni boyle sevmemesi normalll....
Demekki yanlış büyütmüşsünüz..ben büyüttüm annemle beraber annemle benden başka kim onu tanımlayabilir ki.büyüyünce böyle bir şeye dönüştü hiçbir karakterine müdahalem olmadı. annemde sağolsun saygı duymayı öğretmedi bana.
bende diyorum insanların çevresinde hastalarla değil hasta gibilerle dolu,yoksa hasta insanların hastalığını aşağılamıyorum.Ama kardeşiniz şizofreni hastası değil..Siz o hastalığı hakaret olarak yada kardeşinizi kötülemek adına kullanırsanız bu hoş olmaz bundan bahsediyorum..Neyse..Durumunuz zor gerçekten..İnsanın en yakınının bu şekilde davranması çok üzücü..Şımarıklık,ergenlik biryana bence bunun altında yatan başka bir sebep var..Kardeşler kavgada eder,bazen birbirlerinide kıskanırlar,anlaşamadıkları zamanlarda olur..Ama ne olursa olsun kardeştirler ve aralarında güçlü bir bağ vardır..Sizin aranızdaki bu bağ kopmuş resmen..Bunun bence bir sebebi olması lazım..
Ya ben bu konudaki yorumlari okuyunca niye bu kadar güldüm acaba?
Siz hic mi kardesinize mal demediniz?
Demedik demeyin lutfen ya.
Ben yegenime bile diyorum.
O zaman lan kelimesini de kullanmayin.
Lan daha kötü.
Valla bazen cok komik oluyorsunuz.
T tugsem_10 sen kardesine aldirma, daha ergenlikte. Ama benim kardesim bana böyle saygisizlik yapsaydi tokadı yerdi orasi da ayri mesele.
Acaba evlendin diye sana ofkeli olabilir mi?
dedim o bana dedi hatta ben bir dediysem o 10 dedi.yani her zaman demiyorum ama bazen saygısızlık yapmak için ergenliğe sığınmak olmuyor.ben bir tokat atsam o da on atardı heralde erkek olup gücüne güvenip.yapısı saldırgan anneme de atarlansa da bana daha agresif davranıyor.muhatap alsam kışkırtsam neyse.Ya ben bu konudaki yorumlari okuyunca niye bu kadar güldüm acaba?
Siz hic mi kardesinize mal demediniz?
Demedik demeyin lutfen ya.
Ben yegenime bile diyorum.
O zaman lan kelimesini de kullanmayin.
Lan daha kötü.
Valla bazen cok komik oluyorsunuz.
T tugsem_10 sen kardesine aldirma, daha ergenlikte. Ama benim kardesim bana böyle saygisizlik yapsaydi tokadı yerdi orasi da ayri mesele.
Acaba evlendin diye sana ofkeli olabilir mi?
ben 6 yaşına kadar doğru büyüttüm,o zamanda eğilimleri belliydi 6 yaşından sonra ne oldu bilmiyorum.Demekki yanlış büyütmüşsünüz..
Hatayı birazda kendinizde arayın bence.
ben açıklamamı yazmıştım hastalıkla hasta gibiyle farkını inşallah heceleyerek okursunuzKardeşime mal demedim, toplum içinde anlatırken hiç demem. Dahası bir hastalığı bir hakaret unsuru olarak kullanmam şizofren gibi mesela. Yetiştirilme meselesi
Sizle ayni dusuncede degilim o yuzden sizle polemege giremiycem ....tabi saygı beklenince kötü oluyoruz.face den de çok hissetti ya yokluğumu.aynı cinsiyetten olsak boyumu posumu kıyafetimi kıskanıyo dicemde. ben kıskanacak bir şey bulamıyorum onda.onun nasıl icat ediyorsa sizde "ablacık"diyerek başınıza gelse nasıl davranacağınızı özetlemişsiniz
bencede olmayınSizle ayni dusuncede degilim o yuzden sizle polemege giremiycem ....
Kardeşime mal demedim, toplum içinde anlatırken hiç demem. Dahası bir hastalığı bir hakaret unsuru olarak kullanmam şizofren gibi mesela. Yetiştirilme meselesi
dedim o bana dedi hatta ben bir dediysem o 10 dedi.yani her zaman demiyorum ama bazen saygısızlık yapmak için ergenliğe sığınmak olmuyor.ben bir tokat atsam o da on atardı heralde erkek olup gücüne güvenip.yapısı saldırgan anneme de atarlansa da bana daha agresif davranıyor.muhatap alsam kışkırtsam neyse.
ben 6 yaşına kadar doğru büyüttüm,o zamanda eğilimleri belliydi 6 yaşından sonra ne oldu bilmiyorum.