• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsız nasıl güzel olabilirim

SaviorAngel1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
188
186
18
Kızlar yüz hatlarım oldukça düzgün makyaj yaptığım zaman çok güzel oluyorum fakat benim cildim oldukça koyu renk ve birazda sivilce izleri var açık renk fondöten sürünce mermer gibi cildim oluyor ama işte makyajı silince.. Allah affetsin çok kötü görünüyorum. Napabilirim :(

İyi bir beslenme düzeni, cildine uygun bir cilt bakımı ve sivilce izleri için de operasyon ile harikalar yaratabilirsiniz. Önce beslenme ve cilt bakımı ile başlayın derim.

Doğal yontemler istiyorsanız Pirinç suyu maskesini deneyin derim.
Göz altları için ise soğuk kompres iyi geliyor.

Pirinç suyunu da denedim ama açılmıyor yüzümün rengi ya :(
Yüz rengi açmada en etkili içerik niacinamide, o da bir yere kadar tabi. Onun dışında cilt bariyerinize zarar vermeden açamazsınız eğer Michael Jackson değilseniz :D Belki de koyu buğday/kavruk tenlisiniz sadece? Herkes Koreli gibi beyaz olacak diye bir şey yok.

Benim kirpiklerim dümdüz, kıvırdığım zaman bir saat içerisinde geri iniyor. O yüzden düzenli olarak ya evde kendime kirpik lifting yapıyorum ya da bir merkezde yaptırıyorum. Bence kıvrık kirpikler insanı makyajsız da güzel gösteriyor. Sivilce izleri bende de var ve dermatolog öyle lazer uygulanacak kadar ağır izler değil dedi. Bence bu da pek göze batan bir şey değil. Ha koyu renk cilt ha açık renk cilt. İkisinden birine sahip olunca daha güzel görünmek diye bir şey yok ki. Sana göre öyle olabilir ama mesela montajla ünlülerin ten renklerini değiştir, arada bir güzellik farkı olmayacağını sen de anlayacaksın.

Pirinç suyunu da denedim ama açılmıyor yüzümün rengi ya :(
Cildinizin kendi tonu koyu ise ona çok yapacak bir şey yok.Pürüzsüz,sağlıklı görünüm için rutin bakımlarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.
Beyaz tenliyim ama bronzlaşamıyorum,es kaza nemlendirmeyi unutsam hemen kuruluktan soyulmalar oluyor bana göre kullanışlı bir cilt tipi değil.🥹
Ayrıca beyaz ten; tek başına bir güzellik göstergesi değil.Koyu tenli ama çok güzel olan kadınlar da var.🤌🏼
Biraz bakım ve özgüvenin güzel göstermeyeceği kadın yok.😌

Oyle bir yaziyorsunuz ki sanki koyu olan sadece yuzunuz. Vucudunuz beyaz mi ki? Acik renk fondoteni tum vucuda surmuyorsaniz elinizle yuzunuzun bile tonu tutmaz sacma bir goruntu oluyor.
Güzel yüz hatlari olan biri hangi renkte olursa olsun güzeldir yani guzelseniz ten renginizle guzelsinizdir zaten ama sahte bir renk surerek gozunuzu ona alistiriyorsunuz ve kotu geliyir.

Back
X