Makyajsız halini kimse tanıyamadı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü şarkıcı Gwen Stefani, Instagram hesabındanmakyajsız fotoğrafını paylaşınca hayranları şoke oldu. Genellikle kırmızı ruju ve makyajıyla görmeye alışık olduğumuz 46 yaşındaki şarkıcı Gwen Stefani, bu kez makyajsız halini paylaşınca hayranlarını şaşırttı.
tatli.jpg

Hayranları tanımakta güçlük çekti

Makyajsız halini 4 milyon takipçisiyle paylaşan şarkıcının fotoğrafını gören takipçiler, ünlü ismi tanımakta güçlük çekti.

İşte Gwen Stefani'nin makyajsız hali:
aaaaa.jpg

Fondöten kapatıcı rimel kaş kalemi yine var diğer makyajdan tek eksiği eyeliner ve kırmızı ruj.

Bu hali bile baya fark yaratmış sıfır makyajsız halini görmeye tahamül edemem sanırım.

Ünlü şarkıcı Gwen Stefani, Instagram hesabındanmakyajsız fotoğrafını paylaşınca hayranları şoke oldu. Genellikle kırmızı ruju ve makyajıyla görmeye alışık olduğumuz 46 yaşındaki şarkıcı Gwen Stefani, bu kez makyajsız halini paylaşınca hayranlarını şaşırttı.
Eki Görüntüle 1835560
Hayranları tanımakta güçlük çekti

Makyajsız halini 4 milyon takipçisiyle paylaşan şarkıcının fotoğrafını gören takipçiler, ünlü ismi tanımakta güçlük çekti.

İşte Gwen Stefani'nin makyajsız hali:
Eki Görüntüle 1835559
Her iki halide çok güzel bence.
Ve kesinlikle 46 yaşında göstermediği gibi kırmızı rujuyla Sexy makyajsız haliyle genç kız gibi.

makyajsız halı bıle makyajlı

Makyajsizmiymis? he he yedik.
kaslarini bi dahakine daha dogal ciz gweeenn:dondurma:

Tövbe ,o ney öyle .Ben insanların makyajla bu derece değişmelerine karşıyım ya o ne öyle :KK48:
Erkekler diyor ya "evlenceğim kızın suratına hortum tutacağım" diye o geldi aklıma :temizlik::temizlik:

beğenirim bu hatunu çok da güzel iki halide makyajsız diye kendi mi not düşmüş hiç sanmıyorum haberin serve edilmesidir o bence.

Makyajsız ve 46 yaşında... beraber gezsek kimse bana dönüp bakmaz bile. cami de mihrap da yerinde maşallah

X