kozmetikciye gitmeni tavsiye ederim bende bi kere gitmistim bütün siyah noktalari ve sivilceleri sIktIrdim ve peeling yaptilar cildim inanilmaz temiz oldu ama 1 hafta boyunca kip kirimizi oldu ve yüzümün bazi yerleri $i$ti ve cok acidiama gecene kadar yüzüne hic bisey sürmemen lazim eger fondeten fln sürersen bütün sIktirdigin delikler yine tikanirmis..peeling yap tertemiz olur ve ondan sonra bikac defa solariuma girersen mis gibi tertemiz ve canli bir cildin olur :) yerimseniben
arkadaşlarlar kirpik kıvırıcı kullanmayın. benim kirpiklerim baya uzun ama bi ara sürekli kvırıcı kullanıodum şahane duruolardı rimele hitiyacım yoktu ki kaşlarıma kadar çıkıordu zaten. ancak uzun vadede kirpikleri mahvediyor. kırıyor. kirpiklerim eski haline dönene kadar ızdırap çektim. lütfen kullanmayın.
sagol semacım annen ıyı yapmıs güzel fıkır
benim basimdada bir kiskanc var canim delikafadulden nisanlim nefret ediyo makyajdan dogalliktan yana düsün ses cikaran ayakkabi bile yasak dikkat cektigi icin ...makyaj yapma diyo zaten az yapiyosun onuda hic yapma diyo ama vazgecemiyorum bana yapma dediginde cok kötü oluyorum cünkü bitürlü makyajsiz karsisina cikamadim yakinda evlencez ozaman napcam :1no2: keske cok makyaj yapan biri olaydim azaltirdim ama benim yaptigim RIMEL KALEM PARLATICI kalem parlatici olmasada olur ama RIMELSIZ yapamiyorum:1no2:canım ben de senin gibiydim...
ne makyajsız ne fönsüz dolaşıyordum...
sonra kıskanç ve abartıdan hoşlanmayan bir kocaya denk geldim, şimdi bazı günler makyaj bile yapmıyorum hele fön hiç çektirmiyorum desem yeri:sm_confused:
aynen senin gibiyim biaska birsey yapmasamda mutlaka rimel yaparim uf caresi yokmuu:bbo:canım benimde kirpiklerim çok sönüktür..bende hiç makyaj yapmasam da gözüme kalem bile sürmesem de mutlaka rimel kullanıyorum.kendimi mecbur gibi hissediyorum ama galiba kendi gözümüzü doğal görüntümüze alıştırmamız lazım biraz:1closedeyes:
aynen senin gibiyim biaska birsey yapmasamda mutlaka rimel yaparim uf caresi yokmuu:bbo:
şefaf rimel kullansanız yada kahve rengi belki anlaşılmaz benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?