- Konu Sahibi MeDuSa
-
oy oy oy kıyamam o güzelliğine...
thanks bebeğim kırmayıp foto koyduğun için.aman nazar değmesin kıss bu güzelliğe
aşkım avatarın çok hoş olmuş yawwwww:)):lepi:
kedi sorması ayuptur kaç yaşındaısn güzel gözlüm
çok genç gördüm senii...şirinlik akıyordaa..tahmine deyimd edim 13 diyecektim ben:kedi:
Ayyy 13 müüü kaydirigubbakcemile3
Ahhhhh Nerde o günler yaşlandıkkk artık mafoldumben
yaşlandıkmı:1shok:
dur ben öleyim ozmann:dilcikar:
yok rok öleyim benn:sinifsinif:
kedicim kusura bakma hayatım yaaaaaaa. ben alıntı yaptığımın bilem farkında değilim . sildim hemen opuyorumnanaktan
kedi, güneş , sabine çoook tatlısınıx hepinizz maşallah
Alıntı yapmayın lütfen fıstıklar olur mu?opuyorumnanaktan
Makkaj bebesiyim ben.:hulya:
vaayy bebişim sen neymişsin böyle maşallah
gözler sahane masallah...
sen arada bizim göz makyaji topigine gelsene canim :)
Teşekkürler fıstıklar, çok tatlısınız...Şeniz
Laf aramızda makkaj elimden gelir biraz.:hulya: Ama makyaj topiğinin, sizlerin çok faydası oldu bu konuda.
Ama foto çekmeyi beceremiyorum. Biraz profosyenel bir makine lazım. Cep telefonu ile belli olmuyor renkler.:bbo:
Net olmayınca foto sinir oluyorum bende...
Makine ayarlayınca eklerim bol bol. Bir kere eklemiştim hatta bu eklediğim fotonun göz makyajını. Görmediniz herhalde ekliyorum buraya sizin için ama önerilerinizi bekliyorum ona göre.
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/208707-kendi-yaptiginiz-goz-makyaji-fotograflarini-paylasir-misiniz-1577.html#post8852717
hic görmemisim balim onu eklediginde tatildeydim daha gelmemistim... ama gözlerin masallah yok yok sen ekleme yoksa kiskaniriz hehe kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?