Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ama benide kandirdiniz vampir diye ayrica örnek makyajlari pekde sexy bulmadim birincisi neyse ama ortadaki korkunc

sizin hayal gücünüzle sınırlı...
sana korkunc gelebilir ama tarz meselesi
seven seviyor...
ve çok da populer su sıra dünyanın hemen hemen heryerinde

ben beğendim kedicim, temaya uygun olmuş kanımca. biraz daha geliştirirsin artık. :jeyyar:

kız kediiii laa olmuş anlamışsın kızım olayı sen bilmeden :)

devam çalışmalara böbüşümmm
ben yine son dakka makkajı yapacam sanırsam :)))))))

KIZLAR YAA GULMEYIN SAKIN HEE DOVERIM BAKK :))
ACEMI BI CLAISMA HEVES ETTIM YAPIM DEDIM YARISMAYA KATILMAK DEIL MAKSAT YARISMA ICIN YAPTIKLARINIZI YAPMAYA CALSIYOM BENDE BIRI HAYVAN BIRIDE WAMP MAKYAJ YAPMAYA CALISTIM AMA BEN BASTA TARAFIMDAN ANLAMISIM GALIBA WAMPLIGI :):)

gördüm ebişim hayvanlı makyajın bayağı iyi olmuş biraz daha incelenmen lazım bana göre

wamp makyajı evet bence bu tarz oalcak emme seninki baştan sağma yapılmış gibi gözüküyor daha detaylı estetik yapabilirsin çiçeğim ama düşünce evet güzel bi de göz rengine kahve daha çok yakışıyor bu tonlarda bi wamp makyajı denesen sanki noktayı yakalayabileceksin

saol cıcısım tesekkurler deneme yaptım oelsıne :))) can sıkıntısı

ebisim sol gözünü pek begenmedim emme leoparin süper olmus canim ya bravo sana cooook begendim

vahsi güzelim benim :jeyyar:

ya ama ben daha önce havyan makkajımı yapıp hayvan olmuştum mafoldumben

büle bişi yaparım belki yine olma mı :gitme:

sonuncu olmak beni yıldırmıyor zemuszemus

ben de olabilirim şekerler çünkü o sırada benim afedrsiniz müstehçen yerlerimden ter aka aka veri girişi yapacam gece gündüz onun için uyduruk bişey yapacam sadece katılmak için:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…