Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

ilarzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu senide döverimmmm klava: ikinizde makyaj yapıp gönderiyosunuz hemen bu geceeeee klava:

bu arada kkbele bebişkom aldım resminii

oyyyyyyy kiyma banaaaa ayzummmmafoldumbenmafoldumben muramadima eremeden ölmek istemiyom :roflol:
tamam elimdekilerle birseyler yapacam yiterki kiyma bana..sırnaşık şeysırnaşık şey

temem o zaman
ben seni evermeden kıyarmıyım saa çiçeğim benim seven insan anlar sevenin halinden:))):roflol::asigim:

sürmeliiiiii klava:

ahanda bak gördün mü bak ikinci kişi cancu bu resim yollamazsa sen bana at paketleyip ben saa atarım döne döne düveriz biz bu aşıkıı zaten aştan durduğu yeri de bilmiyor anlamaz bişey:roflol:
ilarzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu senide döverimmmm klava: ikinizde makyaj yapıp gönderiyosunuz hemen bu geceeeee klava:

bu arada kkbele bebişkom aldım resminii

temem kızma gülüm sen bu akşam yollacaam:kedi:

Oyy tememmmm kizmayin yahuuu yaptim bilemmmm cancuma yollicam simcikkk..

sürmelimin enfessss makyajı geldiiii gel vatandaşşş gellll 4 temmuzda yarışmaya gelllll

sürmelimin enfessss makyajı geldiiii gel vatandaşşş gellll 4 temmuzda yarışmaya gelllll

kızz nerdee

baa da güsteerr

iki dakkada çizittirdin hee du laa ben de şu yüzümü gözümü yıkayayım da geleyomm:))))))))

kizlar ben kaçar aksam yemegi yapacagim daha.. aksama gelirim.. mucuksloppsss...

kızlar ben de bekliyorum heyecanla harikalarınızı...:))

ben henüz iyi göz makyajı yapamıyorum, sizlerden öğreniyorum zaten ama yakında ben de yollicam, çok yakında :)) :icecream: :dance:

kızlar ben de bekliyorum heyecanla harikalarınızı...:))

ben henüz iyi göz makyajı yapamıyorum, sizlerden öğreniyorum zaten ama yakında ben de yollicam, çok yakında :)) :icecream: :dance:

kız delirtme beni yap yolla kızım ne oalcak gırgır geçiiz iştee ne olacak yaaawwwopuyorumnanaktan

adamı böleee gaza getirirlerrrr hade yap bakimmm arzu gızım opuyorumnanaktan

kız gözlerim de bugün inadına kızzarık gibi sulanıyor ama yapacam yalnız geç olur sana yollaman pipirikliyim çiçem ben

kız aklıma eda geldi durup duruken yolladı mı sana foto cancu?

girmiyor bu aralar özledim keratayııı akçayda giriyordur tabi çiçeem denize makyaja nete sıra mı gelir looo

arzucum çiçeğini bide göz fotolarını koyucaksın ister tek tek çek paintte birleştir yada foto mak güsel çekiyosa bi kapalı bi açık çek birleştir bebeğim

kız aklıma eda geldi durup duruken yolladı mı sana foto cancu?

girmiyor bu aralar özledim keratayııı akçayda giriyordur tabi çiçeem denize makyaja nete sıra mı gelir looo

edaya bugün denk geldim ama yollamadı foto kuşumkafamçokkarıştı

bende resmimi yaptiiim ama üc resim arasinda cok kararsiz kaldim ücünü nasil bir resimde birlestircem bi fikriniz varmi? photoshop var bende ama hepsini bir arkaplana ceksem boyutlari farkli hepsinin

bende resmimi yaptiiim ama üc resim arasinda cok kararsiz kaldim ücünü nasil bir resimde birlestircem bi fikriniz varmi? photoshop var bende ama hepsini bir arkaplana ceksem boyutlari farkli hepsinin

canim oncelikle ps'te resimleri istedigin boyutta küçült (ALT+CTRL+I)..
sonra yeni bir document aç.. (CTRL+N)
sonra istedigin resimleri kes (M) we kopyala (CTRL+C)
documente gel yapistir (CTRL+V)

bu kes kopyala yapistir islemini butun resimler için yap.. sonra bir sayfada topla..

benim photoshopun ingilizce seninki kesin almancadir.. kisa yol tuslarini o yuzden kolay olur diye yazdim..kaydirigubbakcemile5

ben photoscape kullanıyorum sürmelimden öğrenmiştim:)) valla çok pratik program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…