Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

tatlıslarım bu topıkte sadece göze mı makyaj yapacagız ...eger oyleseyse sekerlerim goz makyajında sınırları zorlayalım olması lazım degil mıydı

slm kizlar
haydi bakalim bismillah ilham gelir ve koca popomu kaldirabilirsem bende katilayim diyorum tabii kabul eder benim gözümüde sizinkilerin arasina alirsaniz :))))))))))

incitanem ne demek bu yarışma tüm kk üyeleri için geçerli senin güsel gözlerini göreceğim için çok mutlu olurum ayrıca

kızlar bende çiçek bulunca bi deneme yapmıstım doktora gitmeden önce.. onu göndersem mi yarısmaya.. gerci cok ii bişey degil ama.. deneme amaclı yapmıstım...

laa benim çiçek hala hazır deel ne edecem hala bilmiimmmm (((((((((((((((

ben daha zaman bulamadim bir kac gündür kuzenlerim bizde türkiyeden geldiler yarin gidiyorlar zaman rahat rahat boyanacaaam

3. yarışma başlayacağı zaman temalar havada uçuşur ama yapmaya gelince pısssss

meryemim daha 3 kişi gönderdi bu hatunlar son güne kadar bekliyecekler sanırım gerçi geçen yarışmada ben de son gün gönderdim ama 2-3 tane deneme yaptım yani :umursamaz:

meryemim daha 3 kişi gönderdi bu hatunlar son güne kadar bekliyecekler sanırım gerçi geçen yarışmada ben de son gün gönderdim ama 2-3 tane deneme yaptım yani :umursamaz:

cancum biliyorum en çok istediğinde benim fotom zemuszemus
gözel göslerimi görmeden yapamıosun alıştın artık sositososito
son güne göndercem bende :umursamaz:
deniyorum çünkü daha :1closedeyes:

cancum biliyorum en çok istediğinde benim fotom zemuszemus
gözel göslerimi görmeden yapamıosun alıştın artık sositososito
son güne göndercem bende :umursamaz:
deniyorum çünkü daha :1closedeyes:

senn bu gece kaşınıyosun kediiii :mymeka:
çabık yap makyajj seninki gittiyse :jeyyar:

cnm peki sana nası yolllıcaz resım bılgılendırırmısın.bende tembellıgı bırakabılırsem yapar gnderırım.sadce göze yapılıo deilmi:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…