Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

kedim leopari ama cok güzel benzetmissin biravo sana burda, senin kameran ckda güzel cekmiyo canim yoksa yaptiklarinin daha güzel olduguna inaniyorum

kizlar temaya karar kilalum barii

aaaa hacer sende söyle fikrinihihoyyyt.. ben baya resim ekledim dahada ekleyen arkadaslarımız var...
ayy cokmu acele ettiriyorum:kedi:.. daha yeni fikir bulalımmı yoksa..kaydirigubbakcemile5

tşk ederim meryemcim haklısın ya telefondan çekince belli olmuyo vallaaa mafoldumben
ben bu tavuskuşunu denemiştim ama önemli olan bundan esinlenerek bişiler yapmak yani bu da olabilir
valla konuyu belirleyin ben varım herşeye vereliniortak

ben çok renkli olmasından yana değilim
ilk tema rengarenkti zaten
bir mor çiçek vardı, o güzeldi
kız kulesi ve havai fişekler güzeldi
alıntı yapsana hangileri...
ya ben niye panik yaptıysam kaydirigubbakcemile3 topik kacıp gitcek bende yetişemicem sankisırnaşık şey

pisipisimm o senin alıntı yaptığuın ne güzeel yaaa durun ben de bakyımm şu resimlere şekerleeerrr

eda nerde yaaww ne güzel buluyordu o

benim gönlümdende kız kulesi geciyor ama beyaz sarı ciçeklide süpermiş... cok net renkleri var..

bence onlarda olur tabikide. bende bi tane eklemek istedim. ama bence bu gece veya en gec yarin karar verilsin ki hazirliklara basliyalim sırnaşık şey

liste tutalım.. 2 kız kulesi oldu.. sürmeli ben hacer. yanlıs olmadı demi .digerleri ne diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…