Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

muhattabı yok demedim arzu iyi okumamışsın sanırım
konunun muhattabından başka herkes konuştuğu için biz muhattaplar konuşamadık dedim = )
sana bir söz yoktu yani orada

sinkes son yolladigin resim güzel

bu nasil? renk olarak moru cok seviyorum

ayrica cicek konusu disinda papaganlarda cok cesit renkli varliklar

meryemcim bunlar da çok güzel
ama daha önce de temamız çok renkliydi
acaba bu sefer daha sade bir şey mi seçsek ?
mesela mor çiçek olabilir

konunun muhattabından başka herkes konuştuğu için biz muhattaplar konuşamadık dedim = )

evet şu an da önceden yaptığım gibi acelem olduğundan okuyamamışım hacer eksi repiin nerde?

neyse çıkmk zorundayım akşam sana tek tek anlatacam merak etme sen

akşam sana kilitlenecem senin anlaman için elimden geleni ardıma koymayacam hcr35

konunun muhatabı ben miyim ben açtığım için... muhataplar konuşmadık demişsin ya ben açtım ama benim dışımda herşey oldu bu topikte valla bi ben yokum:):):):)

eğer bensem beni muhatap etmeyin hacercim bu hususlarda gerginliği sevmiyorum ben biliyorsun ki topik açılırken senin için açıldı sen karar ver beğendiğiin bi resmi onayla bana heryer parisss
ben hiç bişeyin mesuliyeti altında kalmak istemiyorum kendimi suçlu hissetmek te istemiyorum lüfen gerginlik tatsızlık olmasınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sineks mor sarı siyah temalı çiçek çok güzel canımmm çok beğendim papağan biraaz aynı gibi ama mor değişik ve güzell

kızlar bence koydugunuz resimlerin hepsi çok güzel, ama benim naçizane bir önerim var. mesela bir tane çiçek oldu diyelim temamız.. bu çiçeği gördüğümüzde aklımıza gelen makyajı yapsak nasıl olur? yani pek anlatamadım ama bu çiçeğin renklerini kullanalım ama makyajımız da çiçek figürü olmasın.. bu çiçek bizim çıkış noktamız olsun diyorum.. bunu söylememin sebebi de ,diğer türlü çok show makyajları yapmamız gerekiyor bu show makyajlarını da günlük kullanamıyoruz (şahsi fikrim), hani en azından günlük kullanabileceğimiz makyajlar da çıkar ortaya, birbirimize fikir de vermiş oluruz diye düşünüyorum.. tabiki de benimki sadece bir öneri..

kkibele fikir güzel yalniz hangisi show makyaj hangisi kullanimlik makyaj olur onu ayirt etmek zor yani sen kullanimlik dersin baskasi icin ck abarti showa kacar, ama ben demek istedigini anliyorum ve aslinda ayni fikirdeyim

edacim o morlu cicegi ben koydum yerimseniben

kuzum söz knusu send egilsin bu tartismada yarismanin topigini okursan anlarsin ben karismiyom bunlara kafamçokkarıştı

bencede

konu disi sormadan edemedim, kkibele ne demek? ayrica senin nikin niye pembis? VIP misin sırnaşık şey

ya ben kkibele değilim o başka bi arkadaşımız...opuyorumnanaktan
ama kibele anadolu'da tapılan bi ana tanrıça...zemuszemus
nickim de farklı çnkü kk pro üyeyim yani kartım var meryemcimkaydirigubbakcemile5

ya ben kkibele değilim o başka bi arkadaşımız...opuyorumnanaktan
ama kibele anadolu'da tapılan bi ana tanrıça...zemuszemus
nickim de farklı çnkü kk pro üyeyim yani kartım var meryemcimkaydirigubbakcemile5

ilk defa duydum ilginc :)

kart mi hic haberim yok kk dan :) neyse canim konuyu actigim gibi kapatagim dagilmasin tesekkürler kaydirigubbakcemile3

kibelecim zaten yarışmada mesela kelebeği göze çizmek değildi amaç, o kelebekten esinlenerek makyaj yapmaktı
aynı şekilde mesela mor çiçek seçilirse 2. yarışma için, göze çiçek çizmek değil, o çiçekten esinlenerek makyaj yapmak olacak yarışmanın amacı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…