muhattabı yok demedim arzu iyi okumamışsın sanırım
konunun muhattabından başka herkes konuştuğu için biz muhattaplar konuşamadık dedim = )
sana bir söz yoktu yani orada
muhattabı yok demedim arzu iyi okumamışsın sanırım
konunun muhattabından başka herkes konuştuğu için biz muhattaplar konuşamadık dedim = )
sana bir söz yoktu yani orada
konunun muhatabı ben miyim ben açtığım için... muhataplar konuşmadık demişsin ya ben açtım ama benim dışımda herşey oldu bu topikte valla bi ben yokum:):):):)
eğer bensem beni muhatap etmeyin hacercim bu hususlarda gerginliği sevmiyorum ben biliyorsun ki topik açılırken senin için açıldı sen karar ver beğendiğiin bi resmi onayla bana heryer parisss
ben hiç bişeyin mesuliyeti altında kalmak istemiyorum kendimi suçlu hissetmek te istemiyorum lüfen gerginlik tatsızlık olmasınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çiçek ossun çiçeeekkkopuyorumnanaktan
bencede
konu disi sormadan edemedim, kkibele ne demek? ayrica senin nikin niye pembis? VIP misin sırnaşık şey
ya ben kkibele değilim o başka bi arkadaşımız...opuyorumnanaktan
ama kibele anadolu'da tapılan bi ana tanrıça...zemuszemus
nickim de farklı çnkü kk pro üyeyim yani kartım var meryemcimkaydirigubbakcemile5
bende buna bayıldımŞenizsinkes son yolladigin resim güzel
bu nasil? renk olarak moru cok seviyorum
ayrica cicek konusu disinda papaganlarda cok cesit renkli varliklar
Şenizsineks mor sarı siyah temalı çiçek çok güzel canımmm çok beğendim papağan biraaz aynı gibi ama mor değişik ve güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?