• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

Kızlar resimlerin ve oylamanın olduğu topiğin linkini verir misiniz.
Bende seyirci olarak kullanayım oyumu.

Anket kapanmadı, konu kapalı olduğu için ankete oy verilemiyor.
Bugün halledilir diye düşünüyorum.
Yollanılan 2 resim de çok güzel, tema için çok güzel olur bence.
Hülyaa hemen tavus kuşunu görünce sevindin dimiii :jeyyar:

is gezisindeydim sabah geldim katilmadim offff
bir dahakinede katilamam herhalde izin telasi

hülim ne güzel is yeri durma gez bende istereeem yerimi ayir geliyorum oraya :)

bende tavuskuslu resmi cok begendiiim

hülim ne güzel is yeri durma gez bende istereeem yerimi ayir geliyorum oraya :)

bende tavuskuslu resmi cok begendiiim

gel yavrum gel sen yeterki iste götüreyim seni,
parise gittik geldik air show vardi, cuma gece yolculuk dün bütün gece fuar gezisi gece yine yolculuk öldüm bittim aslinda gamyoncuiremsu
tavus kusu gercekten güzelmislaelaelaelaelae

arkadaslar benim onerim, bir sonraki yarısmanın resimleri katılmayacagını kesin olarak onceden belirten birinde toplansın. böylece hacer de katılabilsin, haksızlık olmasın. ben katılamayacagım sehir dısında olacagım icin, ama internetim yok bende toplanmasının anlamı olmaz. her yarısmanın birincisinde de toplanabilir, birinci birinciliğinden hemen sonra gelen yarısmada yarısmaz, boylece sürekli aynı isimlerin katılması ya da üst üste kazanma ihtimali engellenmis olur diye düsündüm... ya da ben hic yarısmayacagım diyen biri olursa resimler hep onda toplansın... sizin fikriniz var mı?

gel yavrum gel sen yeterki iste götüreyim seni,
parise gittik geldik air show vardi, cuma gece yolculuk dün bütün gece fuar gezisi gece yine yolculuk öldüm bittim aslinda gamyoncuiremsu
tavus kusu gercekten güzelmislaelaelaelaelae

oy oy özendim guzum

simdide bi türkiye yap tam olsun, bidahaki yarismayada katilamicaksin :(

choko fikrin güzel canim

kızlar naçizane önerim tavus kuşu çok hoş ama kelebekli temadaki renklerle çok benzeşiyor
çiçekteki renkler güzel hem çiçekte tema için uygun bir şekil geldi bana

3132_ETB_rare-planet-3_05320299.jpg
ilknur1959_00050lilyum.jpg

nazzzsp0.jpg

bende bu resimleri eklimde fikir olsun kızlar size...opuyorumnanaktan

kızlar hepinizin makyajlrı güzel olmuşş ellerinize sağlık

kızlr dünden beri netin olmadığı bir yerdeydim. o yüzremedim şu an internet kafeden giriyorum birazdan çıkacağım akşam evde olacağım hcr35 arkadaşımız bna konunun muhatabı yok demiş kusura bakmasınlarkendileri akşam muhatabı geliyor bütün söylediklerine cevabım mevcuttur koşullr elvermediği için cevap yazamadım

Back