selam bacular, maphustan çıktım geldim
fotoğraf seçimi size kalmış, ister kapalı, ister açık yollayın. makyajınızı en iyi gösterdiğini düşündüğünüz fotoğraf hangisiyse onu bekliyorum zemuszemus
gelelim yarışma işine, yarışma bölümünde konu açılmayacak. uzman o işle ilgileniyor, ancak biz sürekli yarışma yapmayı planladığımızdan, o bölüme konu açamıyoruz.
konumuz yine makyaj ürünleri-stilleri- resimli paylaşımlar başlığı altında olacak
ben yeni bir konu açacağım ve anket sonuçlarına göre 1. belli olacak.
hadi fotoğrafları bekliyorum opuyorumnanaktan
aldım bitanem teşekkürler
sevom haftaya yarışma, azıcık daha bekleyeceksin opuyorumnanaktan
henüz 2 fotoğraf geldi hatunlar, elleri çabuk tutalım son 7 zemuszemus
Aldım güzel gözlüm, teşekkürlerr
Sevom sen yapsan da bizim gözlerimiz şenlense azıcık nasıl olur :kedi:
azıcık iyi bir makinam olsa yapacağım size sıra kalmayacak emin ol ama çook denedim yaptığım makyaj görünmüyor çektiğim fotolarda makinayı paralayasım geldi sinirden mafoldumben eşimi bile delirttim bu olmadı şu açıdan oda olmadı yandan zoom yap ışık aç vs vs :roflol:
kaydirigubbakcemile3 alemsin yaa
alalım sana bir makine hemen opuyorumnanaktan
bilmiyorum ki canım benim hacercim ilgilencekti topladı resimleri hacere sorarız bakalım nolcak sen yaptın mı kelebeği makyaj ürünlerine baktım sende ona uygun renkler de var süper olurrkaydirigubbakcemile5
yarismaya katilacak olanin konuu açmasi biraz tuhaf olmaz mi ?
yok henüz yapmadim canim ama yapacam bugun weya yarin.. şakkıdı
anket şeklinde olcakmış herlade hacer konuşmuştur görevliyle bi bildiği var ki öle dedi ben hiç bilmiyorum anket yapma işlerinden anlamıyorum
bence sende yap canım yakışcana eminimm süper olur o çekmeceli çiçek şeklinde far paletleri vardı onlarda turuncu bi far gördüm onu mavi yeşil tonları vardı süper olurr benceee :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?