makyajin varla yok arasini severim gün icinde makyajsiz dolasirim yine gün icinde de cikiyorsam yok denecek kadar az yaparim bi aksami cikiyorsam boya küpü olmicak sekilde yaparim
ooo sevmez miyim kendimi bildim bileli yaparım... makyaj benim düşünceme göre zaten ay ben ne kadar çirkinim az bişeyler yapayım yüzüm güzelleşsin diye yapıldığını zannetmiyorum şahsım adına mesela ben aşırı makyaj yapmam ama her geçen gün değişik şeyler farklı makyaj teknikleri denerim.. evde oturup dururken bile kendimi iyi hissetme adına gece gündüz durup dururken yaptığım bile olmuştur.. bir kadının süsü bence makyaj.. gerçekten abartmadan yüzüne yakışanı yapan okadar çok bayan var ki .. zaten makyaj işi biraz merak ve özen işi.. ve yüzünü cildini tanıma işi.. her makyaj herkesde hoş durmuyor.. gözlerine göre göz makyajı yapan yüzünün cildinin rengine göre dudak yüz yapısına göre vs... çok güzel makyaj yapanlar var..kısaca makyaj zaten biraz ıncık gıncık işi herkes hoşlanmıyor olabilir...
Her bakımlı kadın gibi bende makyaj yapmayı severim.Yerine ve zamanına uygun makyaj yaparım boya küpüne düşmüş gibi dolaşmam.Günlük makyajım her zaman hafifi ve doğaldır.