Anket Makyaj yapmayı sever misiniz?

Makyaj yapmayı sever misiniz?

• Her bakımlı bayan gibi severim,ama öyle boya küpüne girip çıkanlardan değilim..

OY: 220 79,1%
  • Hiç sevmem,yapmam,doğal güzelliğim yeter

OY: 18 6,5%
  • Çok severim ortalıkta pırıltılı havuç gibin dolaşırımtatlicadiarzu

OY: 16 5,8%
  • Ben sadece koceme süslenirim

OY: 8 2,9%
  • Yapmam,yapanada saygı duyarım

OY: 9 3,2%
  • Diğer....

OY: 7 2,5%

• Ankete Katılan
    278
makyaj yapmayı da, cilt ve vucut bakımını da çok severim.
ama makyajı abartmam, çok çok belirgin 1 makyajım olmaz, öyle gözü 10metreden farkedilen simsiyah fln gözmakyajını hiç sevmiyorum, itici geliyor bana. hafif olmalı bence.

ben de çok severim ama kapanıp da makyaj yapanları hiç anlayamam yani............:1closedeyes:şakkıdınaniknanik:roflol:

bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sengözlerimebaksanab
çok kokoşummm makyajsız adım atmamm kaydirigubbakcemile3
en büyük keyfim makyaj yapıp süslenip püslenip takıp takıştırıp giyinip gezmekkkk.........:delphin:

arada bir yaparım çok sık değil.
kokona bi bayan değilim yaneee...
gerekmedikçe yapmam

18 yaşıma girdiğim ilk günden belli yapıyorum. Ve kendimi makyajsız eksik hissediyorum. Ama dışarı çıkmıycaksam asla yapmam. Biri geliceksede hemen yaparım tabi. Yinede doğal güzelliği olanlara bayılıyorum. Bende yok sanırım yani cildim çok iyi değil yada işte dudaklarımı belirginleştirmem gerekiyo, cildimde çok yağlı bir pudra mutlaka gerekiyoo. Sonuç; makyajsız yapamıyorum benn hihoyyyt

bende makyajı severım ama cok nadır yaparım... genelde göz kalemi ve ruj kullanırım...hergün özenle yapanlarada hayran hayran bakarım....

Hiç sevmem,yapmam,doğal güzelliğim yeter
bu şıkkı işaretledim
eskiden yapıyordum ama şimdi yapmıyorum böyle daha doğal olduğumu düşünüyorum

her daim bakımlıyım çok severm kendimle uğraşmayı makyaj saç manikür vs. belkide yaşımdandır bilmiorum ama yaşlı bi kadın olduğumdada bakımlı olmayı tercih ederim

seviyorum tabiki ama abartılı değil..
yani sevdiğim makyaj bi allık bi rimel gibi mesela.. fazlasını sadece özel günlderde yapıyorumm...

makyajımı zevk alarak yaparım.. kendimde bakımsızlığı hiç sevmem a.s

bende yapmam sevmemde yaptığım zamn yüzümde bi ağırlık hissederim..

Back